fbpx

Pejam celik sudah 8 bulan penyanyi, Allahyarham Siti Sarah Raisuddin pergi menghadap Ilahi. Namun, pemergian arwah Sarah sememangnya memberi kesan mendalam terutama buat ahli keluarga.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Baru-baru ini, perkongsian ibu tiri arwah Sarah iaitu Siti Fatimah menjadi perhatian apabila membuat kejutan buat suaminya iaitu Raisuddin Hamzah sempena ulang tahun kelahiran bapa Sarah.

BACA: Nama Siti Sarah Diabadikan Pada Musolla, Dewan Rumah Anak Yatim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makder (@suciuwais)

Impian Raisuddin untuk bertemu dengan wanita yang dikatakan mirip arwah anaknya itu akhirnya tercapai apabila dipertemukan pada majlis tersebut.

Menerusi entri di Instagram, Fatimah mengucapkan terima kasih kepada wanita bernama Emy itu yang sudi meluangkan masa bersama mereka.

“Masa mula-mula orang kata muka dia sama dengan arwah, suami ada bagi tau teringin sangat nak jumpa dengan Emy ni. Nak bawa jumpa tapi masih belum berkesempatan di atas faktor masing-masing sibuk.

“Sempena hari lahir kita bawa Emy untuk meraikan sekali hari lahir bersama-sama dengan kami semua.
“Terima kasih pada family dan rakan-rakan yang hadir untuk meraikan hari lahir abah, terima kasih jugak untuk Emy & keluarga yang sudi terima pelawaan kami,” katanya.

Dapat dilihat pada video itu, Raisuddin terkejut apabila melihat wajah wanita itu kerana hampir mirip dengan arwah anaknya.

Perkongsian Fatimah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen sebak melihat video tersebut dan ramai mengakui wanita itu seiras dengan arwah Sarah.