fbpx

Ismail Izzani Tak Tidur Lena Fikir Isu Peluk

Terpalit dengan kontroversi gambar berpelukkan dengan Zarina Anjoulie di kelab malam, Ismail Izzani mengakui emosinya terganggu. Malah Ismail juga sukar tidur dan tidak tenteram memikirkan isu berkenaan.

BACA: “Dah Sedap Dengan Girlfriend, Aku Yang Kena Bayar Bil”

“Sejujurnya, selepas kontroversi itu empat hari saya susah nak tidur kerana asyik memikirkan apa yang telah berlaku. Hati saya jadi tidak tenang dan hanya tidur tiga jam sehari. Kejadian hitam itu seperti baru berlaku semalam”

“Saya telah mengecewakan semua orang dan sedar bukan mudah untuk mereka maafkan saya, cuma selepas ini saya akan buat lebih baik. Ini adalah ujian paling hebat yang pernah saya terima sepanjang 18 tahun hidup”

Menjawab pula dakwaan yang dilemparkan terbuka oleh Zarina dan Fathia Latiff di media sosial, Ismail enggan mengulas lanjut. Jelasnya tindakannya diam tidak bererti mereka betul, sampai masa beliau akan memberitahu perkara sebenar.

“Saya tak mahu komen mengenai apa yang didakwa oleh mereka kerana lagi kita bercerita akan membuka ruang kepada mereka. Tiba masanya saya akan keluarkan kenyataan. Kami dah berbincang tidak mahu ulas isu ini secara mendalam buat masa ini,” jelasnya.

Tidak mengapa berbuat kesilapan, asalkan mengambil pengajaran darinya. Masih jauh lagi perjalanan karier dan hidup Ismail, harapnya selepas ini Ismail lebih berhati-hati dan berfikir panjang. (rtky/w)