fbpx

Intan Ladyana Tak Serik Untuk Bercinta Lagi

Kisah berakhirnya mahligai cinta yang dibina bertahun tahun pelakon ini mendapat perhatian ramai baru baru ini sehingga ada yang tidak percaya mereka berpisah. Tetapi itulah resmi orang bercinta mana mahu manis sentiasa ‘kan?

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Intan Ladyana hari ini nampak sudah melangkah ke hadapan dari memikirkan kisah cinta lamanya itu walaupun pihak lelaki masih memberikan kenyataan tentang janji janji mereka berdua ketika masih bersama dahulu.

BACA: Kamal Adli Dakwa Intan Ladyana Banyak Berjanji, Kecewa Sudah Ada Pengganti (ext.)

Bercakap kepada majalah Pengantin baru baru ini, pelakon ini bagaimana pun berkata yang beliau tidak serik untuk bercinta lagi dan menjadikan apa yang berlaku sebagai pengajaran.

“Sejujurnya, saya tidak serik untuk bercinta lagi selepas ini. Apa pun yang pernah terjadi dalam kehidupan, saya jadikan ia sebagai pengajaran dan pembakar semangat untuk teruskan kehidupan seperti biasa. Jika takut untuk berhadapan, sampai bila bila tidak akan move forward,” ujarnya.

Kembali solo (katanya) pastinya Intan Ladyana diajukan soalan tentang lelaki idaman beliau untuk dijadikan teman hidup selepas ini.

“Saya sukakan seorang yang setia dalam perhubungan. Mempunyai sikap bertanggungjawab dan boleh berkomukasi dengan baik. Di samping itu. ada perhubungan baik di antara kedua dua belah keluarga sama ada keluarga saya atau keluarganya,” tambahnya lagi. (rtky/m)