Jika tahun lalu beraya berdua sahaja, tahun ini sememangnya cukup istimewa buat pasangan selebriti, Intan Ladyana dan Harris Alif apabila beraya bersama anak sulung mereka, Evie Khadeeja.

Memetik Kosmo, Harris berkata dia dan isteri seakan masih tidak percaya mereka sudah mempunyai cahaya mata.


BACA: Intan Ladyana Selamat Lahirkan Bayi Perempuan

“Sumpah dan jujur kadang-kadang saya dan Intan rasa masih tak percaya yang kami sudah ada anak. Ya, anak kandung hasil pernikahan kami tempoh hari.

“Rasanya baru semalam saya sarungkan cincin pada jari manis Intan, menikahi dan menyuntingnya sebagai suri hati. Diam-diam sudah ada Evie Khadeeja,” katanya.

Berkongsi mengenai sambutan Hari Raya tahun ini, Harris menyifatkan ianya momen bahagia buat mereka suami isteri apatah lagi dapat beraya di kampung.


“Tetapi tahun ini, kebenaran sudah diberikan. Syukur alhamdulillah, sedikit sebanyak kesengsaraan dan kedukaan kita semua terubat tahun ini.

“Paling seronok tentulah Evie, lahir sahaja sudah dibenarkan pulang ke kampung berjumpa dengan semua yang dirindui. Tak macam kami suami isteri,” katanya.

Untuk rekod, Intan dan Harris mendirikan rumah tangga pada 5 Februari 2021. Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Evie Khadeeja yang lahir pada Februari lalu.