Anda pernah tak alami bila nak buat sesuatu tapi terbantut dan dihalang? Asal nak buat jer, tak jadi! Lepastu mula lah hilang keyakinan diri. Kami faham, sekarang ni ramai sangat yang berbakat tapi selalu terbantut dengan tindakan anda tu disebabkan orang-orang sekeliling yang negatif dan tidak memberikan sokongan. Betul tak? Tapi sampai bila?

NOPE! Tak boleh jadi nih. Abaikan semua tu. Pejamkan mata, pekakkan telinga. It’s time to shine! Jom mulakan langkah pertama untuk journey hidup anda sekarang! Tunjukkan bakat dan be yourself!


Shout out untuk girls yang berbakat untuk cabar diri anda tu dengan Sunsilk. Gila best gais! Anda memang wajib join program bersama Sunsilk ni. Ada Kelas Inspirasi Sunsilk dan Kelas Inspirasi Sunsilk Challenge untuk anda yang nak jadi content creator atau nak ada business sendiri tu tau! FUHHH

Rugi sangat kalau lepaskan peluang depan mata ni. Inilah masanya untuk anda transform passion anda kepada peluang untuk masa depan anda. Mana tahu ni jugak peluang untuk anda built career! Wuu. Dalam keadaaan COVID-19 yang sedang menyerang kita sekarang, pasti ramai yang hilang pekerjaan. Jadi jangan murung lama-lama, jadikan ini sebagai satu platform dan peluang untuk anda bangkit semula!

Misi Sunsilk Untuk Anda!


Macam yang anda tahu, Jenama Penjagaan Rambut No.1 SUNSILK sekarang ni dalam misi untuk memberi inspirasi kepada anda, gadis-gadis yang mengimpikan masa depan yang lebih baik tanpa had!

Jangan tak tahu yer, buat pertama kalinya Sunsilk mengadakan Kelas Inspirasi Sunsilk, kelas online secara virtual untuk anda! Dan yes! Anda boleh explores content yang mampu memberikan anda semangat dan inspirasi nanti!

Inilah masanya untuk anda kembangkan bakat dan kemahiran anda. Kelas ini juga membantu untuk mengembangkan kemahiran anda dan untuk capai matlamat anda dengan menjadikan minat anda menjadi kenyataan!

Ops! Sebelum terlupa, anda boleh tonton live stream Kelas Inspirasi Sunsilk, di FB Page Sunsilk DI SINI Dari kelas ini banyak perkongsian yang anda dapat dengar. Sangat menarik!

Dalam Kelas Inspirasi Sunsilk ini juga menampilkan Ain Edruce, pengacara muda dan YouTuber; Bunga, rapper bertudung; dan Shalma Ainaa, pengasas fesyen terkenal SHALS. Banyak yang mereka kongsikan memberi inspirasi kepada wanita terutamanya! Rugi sangat kalau anda tak tonton.

Menang Hadiah Lumayan!

Ada lagi gais…bukan itu jer, anda juga boleh masuk penyertaan Kelas Inspirasi Sunsilk Challenge untuk anda lebih bersemangat dan jadikan impian anda kenyataan!

Anda juga berpeluang untuk menangi peralatan video bernilai RM10,000 untuk content creator atau Sunsilk Internship dan Sijil Facebook Social Media Marketing Professional untuk kategori usahawan. Bestnya!

So jangan tunggu lagi okay. Cabar diri anda sekarang dan mulakan langkah baru dalam hidup! #IniSaatKita. Dapat info lanjut di media sosial Sunsilk Malaysia!

FB: Sunsilk Malaysia
IG: Sunsilk Malaysia
YouTube: Sunsilk Malaysia