Kesempatan bertemu keluarga Neelofa ketika kejutan majlis sambutan hari lahir selebriti ini memang satu peluang untuk pihak media meminta ulasan mereka yang rapat tentang kisah cinta beliau.

Neelofa yang kini berusia 24 tahun pada 10 Februari lalu akhir akhir ini sering di’kaitkan dengan Hans Isaac tetapi sehingga kini status hubungan mereka masih kurang jelas, bercinta atau hanya kawan?


Ibu Neelofa, Noor Kartini yang di’minta mengulas tentang hubungan anaknya itu dengan Hans Isaac berkata beliau tidak menolak jika jejaka itu merupakan jodoh Neelofa satu hari nanti.

“Kalau itu (Hans Isaac) jodoh anak saya, takkan saya mahu menolak dan biarkan hati dia hancur kerana mengikut kata-kata orang tua,” jelas ibu Neelofa yang turut mendedahkan anaknya itu merancang untuk berkahwin pada usia 27 tahun. Macam macam boleh jadi dalam tiga tahun.

BONUS: Selepas di’raikan dalam majlis penuh kejutan di Damansara, Neelofa telah terbang ke Singapura untuk menghabiskan cuti ‘hari lahir’ beliau bersama keluarga & yang tercinta. Eh. Selamat ulangtahun kelahiran ke 24 buat Neelofa!