Setiap orang pasti mempunyai teman hidup untuk anda lengkapkan naluri cinta anda. Cuma yang membezakan sesebuah perhubungan itu adalah dari jaraknya. Ada yang bernasib baik mempunyai pasangan hidup jarak dekat dan ada juga yang mempunyai hubungan cinta jarak jauh. Ini yang paling menyedihkan dan kadang-kadang perasaan sunyi itu pasti meyelubungi ruang hati anda.

Yang sedang hangat bercinta tu jangan risau, kali ini kami ingin kongsikan dengan anda 3 cara untuk eratkan lagi hubungan cinta anda terutamanya yang melalui cinta jarak jauh. Setiap percintaan yang anda lalui pastinya anda mengimpikan sebuah hubungan yang kekal lama bukan?

Untuk nak kekal lama tipsnya senang sahaja, anda haru sentiasa berhubung bersama pasangan anda. Kongsikan apa aktiviti harian anda, bercerita sesuatu yang indah, sentiasa menghantarkan video-video menarik mahupun gambar-gambar selfie anda yang memenuhi ruangan memori phone anda tu.

Tapi nak berhubung sudah semestinya harus mempunyai telefon bukan? Kami cadangkan untuk anda memiliki telefon pintar HUAWEI nova 7i yang lengkap dengan ciri-ciri terkini sekaligus membuatkan pasangan anda sentiasa rasa dekat dengan anda.

1. Applikasi Video Yang Luar Biasa

Bila dah jarang jumpa pastinya anda ingin tatap sepuas hati wajah kekasih anda kan? Alah tak perlu fikir banyak kali ambil sahaja telefon nova 7i tu, on kan video call. Settle! Bergayutlah sepuas hati anda.

Lagi best dengan aplikasi video di nova 7i ini lengkap dengan video ala-ala Tiktok dan kesan AI Beauty yang akan menjadikan wajah anda kelihatan lebih semula jadi. Ha! sebelum terlupa nova 7i ini juga mempunyai fungsi smart slimming video-recording. Jadi bolehlah anda gunakan semasa video call nanti.

2. Cinta Dan Kerja Seiring Sejalan

Bila bercinta ni, kadang-kadang bab kerja pun boleh tertangguh. Maklumlah cinta itu lebih indah dari segalanya lah katakan. Tapi tahukan ada cara untuk pastikan cinta dan kerja seiring sejalan dan tiada salah satu pun yang akan tertangguh.

Caranya senang sahaja, ambil mana-mana telefon pintar HUAWEI dan sambungkan bersama Matebook D15 dengan menggunakan wireless melalui Multi-Screen Collaboration yang terdapat di Matebook D15 . Masa ini anda boleh acah-acah rajin depan boss anda meskipun anda sebenarnya tengah bermesra bersama tersayang. Sebab anda boleh buka apa sahaja yang ada di telefon pintar anda hanya menggunakan skrin Matebook D15. Sambil-sambil bercinta tu, jangan lupa pula buat kerja kalau tak nak dipecat!

Tapi, kalau anda nak lagi acah-acah rajin sehingga boss tak dapat hidu perbuatan anda, anda boleh menggunakan HUAWEI Watch GT2. Dengan watch GT2 ini anda boleh menjawab panggilan telefon, menyemak mesej, kira degupan jantung dan banyak lagi lah!

3. Dunia Cinta Anda Dan Dia Tanpa Gangguan

Selain dari berhubung, makan bersama, menonton rancangan kegemaraan bersama dan berjumpa sangatlah penting. Lagi-lagi bagi yang melalui cinta jarak jauh. Dengan cara ini anda akan rasakan dunia cinta anda hanya ada anda dan dia sahja.

Nak lagi best dan feeling berdua tanpa gangguan bunyi bising gunakan sahaja HUAWEI FreeBuds 3 yang akan menghindari segala bunyi-bunyi yang tak sepatutnya masuk kedalam halwa telinga anda.

Mana Nak Dapat Semua Cara-Cara Yang Dapat Mengeratkan Lagi Hubungan Ni?

Ha! Sebelum terlupa anda boleh sahaja dapatkan barangan ini di semua outlet HUAWEI. Bersempena dengan Hari Kekasih yang bakal disambut pada 14 Februari ini, Huawei bukan sahaja membuka preorder untuk Nova 7i yang siap percuma HUAWEI Band 4 (selagi stok masih ada), produk baru yang lain juga sedang dijual pada hari tersebut. Antaranya:

– HUAWEI Nova 5T dengan warna baru Crush Green cuma RM1,399

– MateBook D 15 Versi Baharu (8GB + 256GB) dijual dengan harga RM2,299

– RM699 HUAWEI Y7p (sesuai dijadikan telefon kedua)

– HUAWEI Freebud 3 berwarna merah pada harga RM679

– Watch GT 42mm warna Rose Gold, harga RM899

Yang Bertuah Bakal Mendapat Tiket Percutian Ke Maldives

Jika anda membeli produk HUAWEI yang terpilih pada 10 sehingga 16 Februari, anda bakal memenangi tiket percutian ke Maldives bernilai sehingga RM36,000! Terhad kepada 3 pasangan sahaja.

Hanya mengimbas kod QR, jawab soalan dan isikan butiran peribadi anda dan lampirkan resit pembelian anda. Pemenang akan diumumkan di Facebook HUAWEI pada 14 Mac 2020.

Pakej Yang Paling Sesuai Untuk Semua Generasi

Jangan tak tahu, HUAWEI juga sedang menawarkan pakej yang sesuai untuk semua generasi samada akademi, fitness, travel dan study smart.

Semua ini dalam pakej Together 2020 HUAWEI SMART LIFE yang menawarkan harga bulanan serendah RM4.87/sehari. Nak tahu lebih lanjut tekan di sini.

Dengan HUAWEI semuanya ada. Apa tunggu lagi cepat-cepat lah rebut peluang ini. Yang nak buat pre-order nova 7i tu boleh layari laman rasmi ini atau anda boleh terjah mana-mana outlet HUAWEI berderkatan anda untuk buat tempahan. Menariknya, bagi anda yang membuat tempahan akan menerima Huawei Band 4 secara percuma (selagi stok masih ada).