Dipertemukan dengan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli di set penggambaran bagi sebuah projek semalam, usahawan kosmetik Datuk Seri Vida berkata dia tidak tahu mengenai perkara itu.

Memetik Media Hiburan, Vida berkata dia tetap tenang dan profesional melakukan tugasan meskipun terkejut dengan pertemuan itu. Menurut Vida, dia mempunyai tiga babak bagi penggambaran projek filem itu dan dia memainkan watak sebagai guru besar.


BACA: Hanya Kongsi Kasih Sayang, DSV Tak Terfikir Nak Ganti Tempat Arwah Siti Sarah

“Mula-mula saya pun macam ‘apa ni’? Pihak produksi memang padnai nak mengaturkan kami. Namun takkanlah saya nak bergaduh, bertekak atau nak balik. Saya tak nak menyusahkan orang. Jadi saya hadap saja,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato Seri Vida (@datoserivida)

Vida berkata dia mengakui berdebar apabila digandingkan bersama Iqbal dalam satu babak filem tersebut.


Malah, usahawan itu juga tertanya-tanya mengapa Iqbal masih lagi membujang. Bagaimanapun, Vida memberitahu dia tidak bercakap atau bertegur ketika di set penggambaran.

“Dia sekarang nampak dah matang sikit. Saya pun tidaklah sampai nak serang dia. Hati saya berdebar-debar bila nampak dia. Cuma saya tertanya-tanya kepada dia masih belum berkahwin. ‘Menunggu’ ke?,” katanya.

“Kami pun tak bercakap atau bertegur. Nak bermian mat apun tak sempat. Kami hanya berjumpa depan kamera ketika digandingkan dalam satu babak. Lepas selesai saya terus balik,” katanya.