Umum mengetahui jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri bakal melancarkan single terbarunya yang berjudul ‘Bobo Di Mana’ bersama Nur Sajat dan turut menampilkan selebriti Indonesia, Lucinta Luna.

Meskipun belum lagi dilancarkan secara rasmi, namun lagu tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen apabilla Aliff Syukri memuat naik video menyanyikan teaser lagu berkenaan bersama Sajat dan Lucinta menerusi Instagram miliknya.


Ada yang sukakan lagu tersebut, namun apa yang menjadi perhatian ialah ada dikalangan netizen yang kurang gemar dengan tarian cukup ‘mengundang ‘ yang dipaparkan dalam video tersebut. Ada juga yang meluahkan rasa kecewa dengan Aliff Syukri kerana video berkenaan dilihat lucah dan terutama sekali aksi daripada Sajat dan Lucinta yang berpakaian seksi.

Menerusi video tersebut, Aliff turut memberitahu muzik video lagu berkenaan menelan kos paling mewah iaitu sebanyak 2 miliar rupiah.


Walaupun mendapat kecaman teruk daripada netizen, namun setakat ini video tersebut sudah pun ditonton sehingga 800,000 kali.