Hans Isaac Akui Sedang Mengenali Hati Budi Seseorang
Kehadiran Hans Isaac dalam rancangan MeleTOP baru-baru ini ternyata membuatkan hati yang pernah bertaut sebelum ini kembali bertemu namun Hans semahunya mahu mengelak bertentang mata dengan Neelofa dan bersikap profesional dalam rancangan tersebut.
BACA: Dato’ AC Mizal Dan Hans Isaac Akhirnya Berdamai
Menurut Hans, punca utama dia kelihatan kekok dalam rancangan tersebut adalah kerana dia seboleh-bolehnya tidak mahu bertentang mata dengan Neelofa kerana mahu mengelak menjadi bahan usikan Nabil dan rakan-rakan yang lain ketika di rancangan tersebut
“Sepanjang temubual tempoh hari saya selesa cuma mungkin saya nampak seperti mengelak daripada memandang dia kerana setiap kali saya pandangnya, tak semena-mena saya rasa mahu ketawa”
“Lagipun, sebenarnya saya mahu mengelak daripada jadi bahan usikan Nabil, sebab saya dapat rasa Nabil dan teman lain yang ada di situ ketika itu mesti cari peluang nak mengusik kami,” katanya yang kini sibuk dengan pementasan Lawak Ke Der 2015.
Lebih menarik lagi, Hans juga mengakui kini dirinya sedang mengenali seseorang namun masih ingin berahsia terlebih dahulu sebelum mendedahkan kepada orang ramai mengenai perkara tersebut.
“Saya sedang mengenali seseorang. Itu saja yang saya boleh katakan selebihnya saya tidak mahu dedahkan. Seperti yang pernah saya katakan sebelum ini, saya tidak mahu lagi terlalu berkongsi mengenai hubungan cinta. Saya tidak berbohong dan benar saya sedang kenali seseorang,” katanya. (rtky/s)
I hate you Neelofa
at least Hans ni PROFESIONAL la compare dgn FAKEZURAyg sanggup x datang set Meletop utk promote Filem Manisnya Cinta semata2 mengelak nak jumpa lopa! Walhal sah2 dia heroin filem tu!
Norhafiza a.k.a maknyah kgpisang dh terkantoi,puihh
Tak siapa tahhu kewujudan mu bagaimna adakh kau sprti bidadari kyangan langit ke sratus mahupun pncacair najis tepi longkang rumah mk kau .. knpa dgn prasaan mmbabi tuli semacam ada ptunjuk hendak mnyondol nyondol si pohon tak bertanda apakh segalanya wujud di arena sukan msyakarat kini.. itulah satu arah y mampan dan jitu harus diendoskan seumpama nukilan berbataskan khendak luhur si lampir yang terus menyerap hentakan seumuran kau..
ko merepek apa ni noks?
Hopefully this time you reach your target,, after failing numerous times in the world of romance. From one beauty to another, nothing sticks. So hopefully, this time will be your everlasting love to a perfect marriage. There’s a saying… better late than never. There is always a shine at the end of the road. Good luck in your latest endeavour.
mak nyah kg pisang..aku dah pikir..kita masuk form 6 je lah…
yelah kak…aku ikut je.aku kan ikut je apa ko buat slama ni…mcm komen kutuk2 kt sini la…hehehe
Aku nak join jgk masuk form 6
yelah..kita masuk je form 6 ye..jgn panggil aku kakak,kita sebaya..
Aku sbg cikgu,aku leh ajar hngpa berdua dgn penuh hikmah dan kasih sayang hehehe
aku pun nak join..
norhafizah..aku nak masuk form6 tapi kawan aku ckp baik tunggu poli..tak tau la aku..tolong aaaa…kepala aku nak pecah ni
Masuk poli je lah,glam sikit..biar gempaq kg pisang tu
Nice artikle
Aku pun nak join..
mk nyah ngan fizah tak payah sambung belajor…nnti aku kahwinkan je korang ngan memana bangla ke awang itam ke….
aku tengok korang bedua ni dah mengelenyor sngat…
kak timah oii..kita orang nak belajar lagi..tak nak kawin..pening kepala mak nak pilih..nak masuk form 6 ke tidak..
tk pyh msuk ting 6 .. tnggu je poli.. ting 6 tu ssh.. lw llus blh la msuk U lw x llus sia2 je bljr 1thun lbih..
form 6 takde laa susa sangat2 mcm yg org cakap kn . dy bergantung laa, kalo pemalas n x suke mhafal, mmg susa la . tp blaja cm bese je kot, syok
belajar masak memasak menjahit or solekan kat mara…..ok what
alah tu semua scope pompuan..mak bukannyerr pompuan..mak ada 2..kdg2 jadi pompuan kdg2 jadi laki2..kalau mak ambik bidang keusahawanan mcm man?nampak jantan sikit…..pompuan sikit..kan
sakit otak pondan tua ney..kesian..
betina sundal
ek eleh..pendekar kundur..mcm bagus sgt,perasan pendekar konon..batang pun naik separuh..boleh blah a.a.a
Oh norhafizaku…salakanmu membuat ku teringat2 aknmu..akhirnya dikau muncul kembali..ayg…