fbpx

Hannah Delisha, Suami Rancang Kahwin Sejak 5 Tahun Lalu

Hari ini pelakon dan penyanyi Hannah Delisha mengejutkan ramai apabila mengumumkan pernikahannya dengan jejaka pilihan hati, Imam Shah.

Tiada niat untuk merahsiakan perkahwinan tersebut, pengurusnya, Dura Aiman berkata pelakon kelahiran Singapura itu sememangnya seorang yang amat berahsia terutama berkaitan hal peribadi.

BACA: Hannah Delisha Selamat Bernikah Dengan Jejaka Pilihan

“Hannah is a very very private person. (Hannah merupakan seorang yang sangat-sangat menjaga privasi). Hannah akan keluarkan kenyataan media secepat mungkin.

“Macam saya cakap tak semua perkara saya boleh bercakap mewakili pihaknya. Bagi masa sedikit. Hannah dan imam sudah rancang berkahwin sejak lima tahun lepas,” katanya.

Dura berkata gambar yang tular itu bukanlah adegan drama tetapi memang majlis akad nikah Hannah bersama suaminya yang juga merupakan seorang pelakon dari negara republik tersebut.

“Majlis berkenaan ringkas dan kecil serta hanya dihadiri oleh keluarga terdekat saja. Cuma, saya tidak boleh berkongsi lebih lanjut kerana pihak pengurusan tidak terbabit dalam perkara ini.

“Kami dimaklumkan mengenai majlis nikah pada hari ini, cuma menurut Hannah, dia sendiri akan berkongsi butiran lanjut,” katanya.