Hujung tahun lalu hangat diperkatakan mengenai usahawan Hana Azraa yang mendedahkan masih diganggu bekas suaminya, PU Abu.

Terbaru, Hana berkata dia hatinya terbuka semula menerima suaminya pada bulan Ramadan lalu dan hubungan mereka juga kembali baik.


BACA: “Ikut Hukum Saya Bukan Lagi Isterinya” – Hana Azraa

Memetik Astro Gempak, Hana berkata dia dan PU Abu kembali menjalani kehidupan sebagai suami isteri namun enggan berkongsi lanjut mengenai perkara itu.

“Alhamdulillah, ya saya sudah berbaik semula dengan PU Abu. Nak masuk bulan Ramadn adalah turning point saya pilih untuk berbaik dengan dia selepas hampir setahun juga sebenarnya lost contact,” katanya.

Dalam pada itu, Hana berkata ada banyak hati perlu di jaga serta meminta orang ramai mendoakan yang baik-baik buat hubungan mereka.


“Saya jadi trauma sebenarnya nak kongsi lebih-lebih sebab banyak hati nak kena jaga. Apa pun, saya harapkan semua orang mendoakan yang baik-baik,” katanya.

Sebelum ini, Hana dilihat ada memuat naik video pendek bersama PU Abu berserta kapsyen tidak sabar untuk berjumpa dengan suaminya itu,