Malang memang tidak berbau dan siapa boleh menduga satu hari akan terlibat dengan kemalangan jalan raya yang merubah hidup 360 darjah. Itu yang terjadi kepada Arif Rafee yang terlibat dengan kecelakaan jalan raya pada tahun 2016.

Jejaka ini mengalami kecederaan yang agak parah terutamanya di bahagian muka termasuk koyak di bahagian pipi yang meninggalkan kesan luka dan parut yang teruk. Arif Rafee merasakan dunia sangat gelap ketika itu.

Selain tertekan dengan kecelakaan yang berlaku, jejaka ini turut mengakui malu untuk keluar rumah akibat kecederaan di muka yang dialami dan merasakan cacat di muka akan kekal selamanya.

Mujur beliau mula mengetahui tentang wujudnya Jus Nusantara melalui iklan di televisyen, Arif Rafee nekad untuk mula mengamalkan Jus Nusantara sebagai ikhtiar untuk pulih dari kecederaan tersebut.

Hanya seminggu selepas amalkan Jus Nusantara, jejaka ini mengakui yang badannya semakin sihat bertenaga selain kesan luka dan parut semakin pulih. Arif Rafee terus mengamalkan Jus Nusantara Gold sehingga habis 5 botol dan keseluruhan luka pulih sepenuhnya.

Walaupun ada sedikit kesan parut di muka tetapi ternyata Jus Nusantara hebat kerana luka dalaman sudah pulih sepenuhnya dan pembekuan darah juga hilang.

Selain itu, jejaka ini juga mendedahkan yang amalan minum Jus Nusantara turut menghilangkan bisa-bisa dalam badan selepas kemalangan. Sebelum ini, jika hari hujan mulalah badan rasa ngilu dan sengal-sengal.

Arif Rafee kini menjadi pengguna Jus Nusantara & Jus Nusantara Gold yang tegar dan turut menyarankan ibu bapanya untuk mengamalkan minuman herba ini. Hasilnya, ibunya kini sudah tidak alami sakit sakit kepala selepas minum Jus Nusantara Gold.

Bapanya pula mengakui kini badan terasa lebih ringan, bertenaga dan boleh melakukan aktiviti harian tanpa sebarang masalah. Memang bagus Jus Nusantara Gold ini untuk seisi keluarga.

Jus Nusantara Gold memang menjadi pilihan ramai ketika ini kerana ianya dihasilkan dengan herba-herba tempatan terbaik dunia (pati herba asli) seperti Lempoyang, Temu Hitam, Biji Selasih, Temulawak, Halia Bara, Cekur, Ibu Kunyit, Halba, Bunga Cengkih, Kulit Kayu Manis, Lada Hitam dan lain-lain.

Selain diminum untuk pemulihan badan selepas kemalangan, Jus Nusantara Gold juga bagus untuk sakit lutut, tekanan darah tinggi, kolesterol, buasir, gout, sakit lutut, sendi, saraf, rawat luka dalaman dan luaran, gastrik dan stroke.

Jus Nusantara Gold tidak mengandungi sebarang bahan terlarang yang tidak dibenarkan. Rasanya yang masam masam manis memang sedap dan digemari ramai juga sesuai untuk diamalkan setiap hari kerana tiada kandungan gula yang mana sangat bagus untuk mereka yang menghidap penyakit kencing manis.

Jus Nusantara Gold juga Sesuai diamalkan oleh lelaki dan perempuan seawal usia 4 tahun sehingga mereka yang bergelar warga emas.

Jus Nusantara Gold mampu memberikan kesan yang tidak dijangka hanya seawal 2 kali pengambilan. Dengan harga asal RM148 untuk 500mL, memang berbaloi dengan kualiti dan khasiat yang diberikan.

Jika anda berminat untuk mendapatkan harga promosi Jus Nusantara Gold boleh klik http://60192122005.wasap.my. Kami jamin harga yang menarik untuk kesihatan hidup anda.

Untuk keterangan lanjut boleh layari laman web www.almas.com.my, Facebook rasmi ALMAS Beauty & Health atau Instagram @almasbeautyhealth.