Dijangka bakal melahirkan cahaya mata kedua tidak lama lagi, pelakon Mawar Rashid berkata dia berdepan pengalaman pelik apabila terlalu obses dengan barangan kemas.

Menurut Mawar, dia gemar memakai barang kemas dari kepala hingga kaki walaupun berada di rumah sahaja. Malah, dia sempat ke kedai emas untuk membeli emas untuk anak perempuannya dijangka lahir beberapa hari lagi.


BACA: Belum Lagi Bersalin, Mawar Rashid Dah Buka Akaun Instagram Untuk Anak

“Mengidam nk pakai emas. Dari sebelum dapat tahu pregnant, walaupun dekat rumah, dari kepala hingga ke kaki pakai barang kemas emas.

“Ni beberapa hari sebelum give birth ni, cepat-cepat lari kedai emas untuk belikan emas untuk my baby girl, and mommy dia, lebih kepada mommy dia sebenarnya,” katanya.


Menerusi perkongsian itu, Mawar turut memuat naik foto dan video memakai barang kemas bersama kakaknya di sebuah kedai emas.

Perkongsian Mawar itu mendapt pelbagai reaksi daripada netizen yang turut berkongsikan berdepan pengalaman mengidam perkara yang sama.

Mawar dan suaminya telah mendirikan rumah tangga pada November 2017 yang lalu dan telah dikurniakan seorang cahaya mata, Raden Muhammad Rafael.