fbpx

Hairul Azreen Akui Terkilan Hantaran RM91,019 Dipertikai

Mengakui terkilan apabila ada sesetengah pihak mempertikaikan kemampuannya dalam berbelanja besar bagi meraikan majlis pernikahan dan resepsinya, Hairul Azreen menyatakan perkara itu sepatutnya tidak menjadi isu kerana ia adalah di atas kemampuannya.

BACA: Ibu Mertua Dedahkan Sikap Sebenar Hairul Azreen

“Saya tidak faham apabila ada segelintir pihak mempersoalkan wang hantaran dan majlis pernikahan saya sedangkan tetamu yang hadir semuanya gembira. Apa juga perbelanjaan yang diperuntukkan untuk majlis saya dan Hanis adalah hasil kerja keras saya”

“Berapa pun jumlahnya mestilah dalam kemampuan saya. Jadi, kenapa harus pertikai. Apa yang saya belanjakan adalah hadiah ikhlas buat isteri dan keluarga. Kalau saya tak mampu takkanlah saya berani mengeluarkan belanja sebesar itu”

“Doalah yang baik-baik buat dan Hanis, itu lebih molek daripada membangkitkan isu yang tidak perlu,” katanya kepada Harian Metro yang sebelum ini menyerahkan wang hantaran sebanyak RM91,019.90 sebagai simbolik kepada tarikh lahir isteri kesayangannya itu pada pernikahan mereka 5 Jun lalu. (rtky/s)