fbpx

Hafiz Suip Gembira Isteri Berhijab

Penyanyi Hafiz Suip meluahkan rasa gembira apabila melihat penampilan terbaru isterinya, Nureffy Jesreel yang kini berhijab.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Berkongsikan berita gembira itu di Instagram, Hafiz turut memuat naik gambar selfie bersama isteri tersayang yang manis bertudung.

BACA: Hafiz Suip Sedih Dituduh Kurus, Cengkung Kerana Dadah

“Ya Allah, semangat gila aku nak selfie dengan bini aku Ya Allah. Semoga hidayat ke seluruh alam. Amin, amin ya Rabbal’alamin. Cantik Nureffy,” katanya.

Khabar gembira itu turut disambut baik oleh rakan dan juga peminat pasangan itu yang mendoakan agar Nureffy terus istiqamah dalam berhijab.

Lebih menjadi perhatian, Ustaz Abdullah Khairi yang yang turut gembira atas berita meninggalkan kata-kata nasihat di ruangan komen.

Hafiz dan Nureffy mendirikan rumah tangga pada 2016. Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata iaitu Riyadh Zafri dan Alkaf Zayne.