Bukan main lagi zaman sekarang ni, guna public transport setiap hari pun dah boleh dapat hadiah menarik. Bukan itu sahaja, yang peliknya siapa yang rakam setiap langkahnya sehingga 100,000 langkah sehari pun boleh rebut hadiah ini. Yang bestnya hanya tiga pemenang individu/pasukan sahaja yang layak menang. Memang betul-betul rare.


Ini semua gara-gara 100PLUS yang bakal buat anda semua terjebak dengan cabaran ini. Yalah mana taknya, cabaran ini hanya perlu merakam video gerak langkah sehingga 100,000 langkah secara kreatif dan tunggu masa untuk diumumkan sebagai pemenang. Siapa tak nak kan. Lagi-lagi memang setiap hari anda bergerak banyak, naik public transport lah, jogging, naik turun tangga di pejabat tu. Memang kene sangat peraduan ini dengan rakyat Malaysia yang sentiasa sibuk.

Betulkah Dapat Hadiah? Bagaimana Cara Untuk Rebut Hadiah Itu?


Yes, memang betul anda akan dapat hadiah smart watch dari 100PLUS. Ingat hanya 3 pemenang individu/pasukan sahaja bakal dapat hadiah ini.

Cara untuk sertai cabaran 100,000 Langkah 100PLUS ini pula sangatlah senang. Anda hanya perlu lakukan beberapa perkara ini sahaja.

1. Rakam video 1 minit dan tunjuk setiap jumlah langkah anda menggunakan tracker.

2. Boleh dilakukan secara perseorangan mahupun berkumpulan maksimum 10 orang.

3. Dalam video tersebut anda harus pamerkan sekurang-kurangnya satu produk 100PLUS.

4. Tulis caption yang menarik berserta #100PLUSAktifkanMalaysiaku dan #SeratusRibuSehari.

5. Pastikan akaun Facebook atau Instagram anda dalam mod public.

Mudah kan? Lakukan 5 perkara ini dan anda dah boleh grab hadiah hebat oleh 100PLUS. Pemenang bakal diumumkan pada 20 November ini.


Cabaran menarik ini bersempena untuk memupuk semangat cinta akan negara sekaligus 100PLUS mencabar anda dalam cabaran 100PLUS Aktifkan Malaysiaku.

Apakata kali ini anda sahut cabaran 100PLUS dan dapat buktikan yang anda adalah masyarakat Malaysia yang aktif! Bukan sahaja join cabaran 100PLUS semata-mata, anda juga boleh kekal sihat dan bertenaga dengan cara ini.

Maklumat lanjut boleh layari laman rasmi www.100Plus.com.my.