fbpx

(Gossip) Zack New Boyz Hidup Mewah Kerana Jual Dadah?

Disclaimer: Sebahagian informasi dalam artikel ini datang dari forum hiburan terunggul, terhebat & terkemuka Malaysia, Cari.com.my.

Macam tidak percaya namun ada beberapa sumber yang mengesahkan artis yang di’sebut dalam akhbar hari ini adalah Zack New Boyz.

Harian Metro hari ini melaporkan yang seorang artis berkumpulan berusia awal 20-an di’serbu bersama bungkusan dadah hampir satu kilogram.

Turut menemani artis itu dalam kondominium Suria Damansara adalah tiga orang gadis muda yang bersikap biadap terhadap pegawai polis yang melakukan serbuan.

Artis ini di’dakwa memiliki 2 buah kereta sport hasil jualan dadah ini & kebetulan Zack New Boyz memiliki sebuah Mitsubishi Lancer GT yang sebenarnya pada kami belum jatuh dalam kategori sport.

Zack New Boyz juga di’katakan tinggal bersama keluarga beliau di’sebuah kondominium lima bintang di Kuala Lumpur & mampu memberikan modal kepada isteri beliau untuk membuka saloon sendiri.

Menurut sumber orang awam, dua ‘kakitangan’ Zack New Boyz sebelum ini pernah di’tangkap pihak polis tetapi artis suam-suam kuku ini masih bernasib baik.

Kita tunggu sahaja kes ini masuk mahkamah untuk tahu jika benar atau tidak Zack New Boyz adalah orang yang di’maksudkan.