Ini kisah kedua bintang Akademi Fantasia bakal bertunang dalam satu minggu yang sama. Fakta menarik yang langsung tidak mendatangkan faedah.


Menurut seorang wartawan hiburan, ada desas desus mengatakan yang penyanyi, pengacara dan komposer, Hafiz Hamidun kini sedang rapat dengan Heliza Helmi.

Gossip yang pasangan ini bakal bertunang timbul apabila mereka berdua sering kelihatan akrab di’khalayak ramai.

Bukan sahaja mereka di’khabarkan bakal bertunang, pasangan bercinta senyap ini juga di’katakan bakal mengeluarkan minyak wangi dengan nama mereka berdua sebagai jenama.

Tidak cukup dengan minyak wangi keluaran bersama, Heliza AF5 dan Hafiz Hamidun juga sedang merancang menerbitkan sebuah filem hantu dengan menggunakan khidmat pengarah terkenal, Ahmad Idham.


Hafiz Hamidun yang kami cuba hubungi melalui Twitter masih belum memberikan maklumbalas tentang gossip ini sehingga artikel ini di’tulis.

BeautifulNara berjaya mendapatkan jawapan terus dari Hafiz Hamidun & ternyata ia’nya tidak benar. Another gossip busted!

Kredit berita terima kasih kepada Murai Online. Ada tips berguna untuk kami? E-mailkan kepada kami atau hantar melalui Twitter @rotikaya.