Anda masih ingat dengan pelajar pelajar Akademi Fantasia 8 (AF8)? Masih ingat akan peserta bernama Farina? Ya, kami pun.

Sekitar 2010 lalu, ketika nama Farina AF8 masih boleh di’kenal orang ramai — beliau popular dengan penyebaran gambar seksi sedangkan beliau merupakan seorang ibu tunggal.


Hari ini dengan kecanggihan teknologi yang sedia ada, seorang peminat hiburan tampil memberikan maklumat yang boleh di’kategorikan sebagai gossip — Farina AF8 sedang berpacaran dengan empat lelaki.

Menurut sumber, Farina AF8 yang merupakan seorang janda intaian ramai ini sedang berpacaran dengan salah seorang pemain bola sepak dari Kelab Bola Sepak Sime Darby (SDFC).

Dalam masa yang sama, Farina AF8 ini di’katakan mempunyai hubungan teman tetapi mesra lain macam dengan beberapa orang ahli perniagaan — setakat ini tiga di’kenalpasti — atas sebab wang & tajaan.

Bohong mulut si sumber yang cantik manis ini, bohong juga’lah penulisan kami di’tengah malam ini. Lagi pun, itu guna’nya ruangan gossip untuk selebriti. Gambar di’sertakan buat tatapan anda. Enjoice!