fbpx

Geng Mak Mak Pasti Pernah Alami Situasi Seperti Nad Zainal Ini!

Tidak kiralah sama ada bekerjaya mahupun suri rumah sepenuh masa, yang bergelar Mak pasti pernah rasa situasi letih dan lesu ketika menjaga anak-anak!

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Nak-nak lagi apabila mood anak anda cepat berubah-ubah. Pening kepala dibuatnya untuk melayan karenah anak anda bukan?

Sehingga ada yang lupa menguruskan diri terlebih dulu dan tidak sempat mengemas rumah. Yalah mana tidaknya asyik tertumpu kepada anak sehinggakan diri sendiri pun tak terurus.

Meskipun sesetengah individu memandang tugas sebagai seorang suri rumah itu mudah dan mempunyai waktu rehat yang banyak.

Tapi tahukah anda bergelar suri rumah itu mempunyai pelbagai kerja sehingga tiada cuti yang diberi. Seperti yang dialami oleh Nad Zainal dalam ‘Geng Mak Mak’ yang pada asalnya yakin untuk melaksankan tugas seorang ibu seorang diri tanpa bantuan siapa pun.

Tapi akhirnya ternyata tugas seorang ibu itu tidak mudah dan mujur ‘Geng Mak Mak’ yang berkebolehan luar biasa ini membuatkan dirinya bergitu segar dengan hanya menggunakan ubat gigi Darlie Double Action.

Sesibuk mana seorang ibu dalam melaksanakan tugas sebagai ibu dan isteri anda harus curi sedikit masa untuk diri anda tampil segar dan berseri-seri.

Jika anda memikirkan untuk ke spa dan salon untuk tampil segar setiap hari. Ada cara yang paling mudah dan cepat untuk anda tampil segar sepanjang masa.

Anda terjah sahaja bilik air anda dan gunakan ubat gigi Darlie Double Action pada waktu pagi dan malam untuk berikan anda kesegaran yang luar biasa!

Apabila kesegaran dari ubat gigi Darlie Double Action mengawasi ruangan mulut anda setiap hari anda akan rasa tenang untuk siapkan kesemua kerja anda dan setiap perkara yang anda lakukan pasti berjalan lancar.

Jika anda tidak percaya, gunakan dahulu ubat gigi Darlie Double Action dan pasti anda akan rasa keajaibannya! Selamat mencuba.