Bila asyik duduk rumah ni, mula lah tangan tu gatal nak membeli barang online ni. Al maklumlah nak keluar tak boleh, kedai barangan rumah pula tak buka. Memang online lah jawapan dia.

Bab shopping zaman sekarang ni bukan hanya tertumpu kepada golongan wanita, lelaki pun tak kurang hebatnya. Masa MCO ni lah bakat bapa-bapa nak muncul. Dari tak pandai deko rumah, tetiba jadi kreatif pula.

Ha sebut bab kreatif ni, kami terjumpa satu platform barangan unik dan kreatif yang boleh memikat jiwa korang. Ala dalam erti kata lain barangan kraftangan. Kalau korang perasan barangan kraftangan ni tinggi tau nilainya. Lagi-lagi kalau hias di rumah, nampak cantik jer.

Sebelum kami terlupa, ni ha laman web yang kami bagi tahu tadi, MYCRAFTSHOPPE. MYCRAFTSHOPPE ni kalau korang nak tahu, menawarkan pelbagai produk kraf dalam bidang tekstil, hasil rimba, hasil logam, hasil tanah dan aneka kraf yang dibahagikan kepada kategori apparel, fashion accessories, home, lifestyle dan banyak lagi lah.

Kalau korang dah shopping dengan MYCRAFTSHOPPE jangan lupa pula dapatkan baucar diskaun bernilai RM20.00 bila korang dah mendaftar sebagai ahli MYCRAFTSHOPPE.

Dah rajin shopping tu korang akan dapat pula harga shipping yang lebih berbaloi jika korang membeli sekurang-kurangnya RM40.00.

Jadi apa tunggu lagi, cepat-cepat lah terjah laman rasmi MYCRAFTSHOPPE untuk dapatkan barang idaman korang. Jangan lupa tayang sekali hasil kerja korang tau! Selamat mencuci mata.