Sebenarnya, Watsons memang sentiasa akan full house kalau tibanya promosi. Bila Watsons ada promosi, terus rasa tulang rusuk bergetar. Wuu!

Jarang sekali Watsons nak hampakan kita semua dengan promosi yang mereka adakan. Dan kali ini, sekali lagi tampil dengan promosi yang mampu membuatkan #KakiWatsons jadi tak keruan. Jadi gila dibuatnya.

Watsons Most Wanted Sales

Kalau yang rasa diri setiap bulan memang high maintainance, bulan Julai adalah bulan terbaik untuk semua serbu Watsons.

Kalau nak tahu Watsons sekarang tengah adakan promosi “Most Wanted Sales”. Mesti ramai macam bertanya mengenai promosi ini. Buy 1 Free 1!

600++ Rangkaian Produk Promosi

Hampir 600 produk yang merangkumi kosmetik, produk penjagaan kulit, produk kesihatan, dan macam-macam lagi. Memang inilah masa yang sesuai untuk anda semua borong produk favourite anda.

Okay lah kita belanja sikit yang mana produk Most Wanted yang bakal Watsons tawarkan kepada #KakiWatsons.

Khas untuk para wanita, kepada yang nak tambah barang kosmetik anda boleh klik pautan ini untuk lihat senarai penuh produk kosmetik yang ditawarkan oleh Watsons bagi promosi ini!

Kalau tadi dah barangan kosmetik untuk kecantikan luaran, kita tak boleh abaikan kecantikan dalaman, jadi kena ambil vitamin! Anda yang rasa produk kesihatan diri dah nak habis, boleh pilih dah yang mana nak kena tambah bekalan. Tekan saja pautan ini untuk mudah kerja anda!

Ini memang wajib kena beli waktu promosi ini, beli barang kebersihan diri siap-siap boleh jimatkan duit dengan promosi buy 1 free 1. Bolehlah tengok dekat link ini.

Yang tengah mencari produk penjagaan muka pun boleh bersorak keriangan dan cari favourite skincare anda di Watsons. Bukan senang nak jumpa promosi buy 1 free 1 untuk produk skincare. Jangan risau, tak jumpa yang anda cari? Boleh klik link untuk cari skincare kegemaran anda.

Lebih Ganjaran Bila Daftar Sebagai Ahli Watsons

Yang mana belum mendaftar menjadi ahli Watsons, wajib daftar sebab memang banyak faedah yang kita boleh dapat kalau kita jadi ahli Watsons.

Cashback sebanyak 5% apabila bayar menggunakan Boost.
– Baucar segera berjumlah RM20 sebaik sahaja mendaftar sebagai ahli Watsons
– RM5000 baucar ganjaran sebaik sahaja mendaftar sebagai ahli Watsons

Ini baru sebahagian daripada ganjaran kalau jadi ahli. Ada banyak lagi sebenarnya. Rugi sangat kalau selalu shopping dekat Watsons tapi tak dapat apa apa manfaat. Nak daftar ahli Watsons? Klik link kat sini untuk daftar secara online.

Jangan lupa semua, save the date dan jangan lupa datang ke store Watsons berdekatan untuk merasai Most Wanted Sales ini. Yang nak beli secara online, boleh terus ke website Watsons Malaysia dan buat pembelian anda.