Membeli belah atau shopping online adalah langkah yang bijak sebenarnya. Anda tidak perlu lagi membuat pembelian panik kerana sekarang ni zaman dah maju. Ini adalah cara terpantas nak shopping selain anda pergi mall tu ha.

Maklumlah dengan anak-anak kecil ni kadang-kadang ada yang jalannya lambat, nak bermain, nak coklat, nak terkucil dan macam-macam lagi lah perangai. Bila dah ada online ni, ha mudah gila! Hujung jari jer. Kita boleh pilih slot anytime yang available. Pilih-pilih, check out, siap! Mudah nau.


Bestnya Shopping Di Sini!

Raya nak dekat dahni, baju Raya, keperluan Raya dah settle belum? Ha, kalau belum korang terus jer shopping di Sunway eMall ni. Barulah Riuh Ria Raya anda nanti. Serius cakap, ada tujuh ‘sunway Mall’ di sini tau. Meriah gais.

Paling penting, semua 100% jenama asli dan tulen (terus dari kedai kepada anda), dipercayai, ada penghantaran percuma ke seluruh negara (tidak perlu menunggu atau mencari kod tertentu pun). Memang syiok habis!

Oh ya, kalau anda beli pelbagai item dari pelbagai jenama di Sunway emall ini juga, dorang boleh packing dalam satu box jer, sekali harung pos hantar pada anda. Haaa, best lah cmni kan? Tak payah nak pening-pening satu barang satu alamat nak kena hantar. Betul tak?

Ada Loyalty Program Lagi

Eh bukan itu jer, ada loyalty program (Sunway Pals) lagi untuk anda jika anda membeli belah di Sunway eMall ini. Anda tengoklah sendiri apa yang anda boleh dapat jika setia pada yang satu. Ecewah!


1. Dapatkan & Semak mata Pals di eMall
2. Tebus/Tukar mata kepada tunai di checkout page
3. Daftar secara automatik untuk Sunway Pals apabila mendaftar di eMall
4. Ahli Sunway Pals yang sedia ada automatik akan ada akaun yang terus dipautkan ke akaun Sunway eMall apabila dah daftar nanti
5. Muat turun aplikasi untuk menikmati lebih banyak faedah dan nikmati tawaran, baucar, bayar tempat letak kereta di Pusat beli-belah Sunway, kumpul mata dan banyak lagi. Maklumat lanjut di LINK INI.

Kalau anda nak tahu, anda akan dapat lebih banyak penjimatan apabila anda shopping di Sunway emall ni. Anda boleh gunakan kod promosi kempen di bawah untuk dapatkan diskaun tak masuk akal ni.

a. RIA25 (POTONGAN RM25 dengan perbelanjaan minimum RM150)
b. RIA100 (POTONGAN RM100 dengan perbelanjaan minimum RM500)
c. RIA150 (POTONGAN RM150 dengan perbelanjaan minimum RM800)
d. Penghantaran PERCUMA!

Lebih banyak produk jualan di sunwayemall.com ini. Rugi sangat kalau anda tak usha sampai habis!

Tengok Dekorasi Pun Ngam!

Kami faham mungkin ada dari antara anda yang lebih suka ke mall terus kan? Jangan risau, anda boleh jer pergi ke sana. Siap ada dekorasi Raya yang meriah lagi gais di sana. Cantik!

Bukan itu jer, anda juga beli dan checkout item di tempat kejadian melalui laman web Sunway eMall untuk menebus hadiah istimewa. Wow! Tiba-tiba rasa rajin pula nak ke Sunway Putra Mall. Haha…

Dapat Hadiah Istimewa & Promo Kaw-kaw

Ini yang bakal anda dapat jika checkout item di sana:
a. Perbelanjaan RM300 akan mendapat RM30 selepas pembelian kod promosi + 1x edisi terhad Tom Abang Saufi x Sunway Malls Facemask

b. Perbelanjaan RM100, anda akan mendapat RM10 selepas pembelian kod promo juga. Di bawah antara list produk yang ada kod promosi untuk anda checkout! Anda klik jer, nanti keluar terus link tu nanti.

Anda boleh dapat harga lagi murah selepas diskaun jika apply baucar RIA yang kami sebutkan di atas tadi mengikut perbelanjaan minimum seperti yang diberikan. Sekiranya anda membelanjakan paling minimum RM150, anda akan dapat lagi potongan RM25 ringgit bagi item yang anda nak nanti. Wah! Lagi bertambah murah lah macam tu kan? Boleh check list item di bawah!

1. HETCH H5 Stick Cordless Vacuum Cleaner CVC-1412-HC

Apply kod RIA25 untuk dapatkan lagi potongan RM25!

2. [NEW] [Online Exclusive] Cornell Blue Bae Series Non Stick Detachable Multi Cooker 3.6L CMC-S360X

Apply kod RIA25 untuk dapatkan lagi potongan RM25!

3. [NEW] [Online Exclusive] Cornell Blue Bae Air Fryer 3.6L Roasted Chicken, Fries, Nugget | CAF-S3601X

Apply kod RIA25 untuk dapatkan lagi potongan RM25!

4. IKRA Wooden & Steel Rectangle Living Room Coffee Table (Brown)

Apply kod RIA25 untuk dapatkan lagi potongan RM25!

5. Online Exclusive Pensonic Induction Cooker 10 Power Mode, 99 Minutes Timer, LED Display PIC-2007X

Apply kod RIA25 untuk dapatkan lagi potongan RM25!

6. Aplex wooden tv cabinet

Apply kod RIA25 untuk dapatkan lagi potongan RM25!

7. Morphy Richards Hand Blender Babies Food

Apply kod RIA25 untuk dapatkan lagi potongan RM25!

8. Neutrovis KF94 Korea Premium Face Respirator – 20s (Indigo Shield)

9. [RAYA GIFT BOX 2022] Nutty Lover Premium 2022 Gift Box – Raya Aidilfitri Bersama [Net Weight 200gram]

10. Mi TV P1 Series 55 Inch

Apply kod RIA150 untuk dapatkan lagi potongan RM150!

Wah! Bukan kaleng-kaleng ni. Jom gais ramai-ramai ke sana. Bila lagi nak dapat tawaran menarik macam ni, inilah masanya! Jangan ketinggalan tau! Untuk info lanjut anda boleh ke Website Sunway eMall.