fbpx

Sedar tak sedar, sebenarnya ramai sudah berpaling ke telco ini gara-gara bil telefon melambung tinggi semasa menggunakan perkhidmatan telco terdahulu.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Bukan itu sahaja, bayaran setiap bulan juga boleh dikatakan tidak setanding dengan apa yang mereka miliki terutamanya data internet. Di mana, belum sampai sebulan, data sudah habis. Bermula saat itu ramai yang berpaling kepada pakej plan pascabayar XP Lite™ oleh rangkaian telkomunikasi Celcom Xpax.

Hanya RM28 sebulan anda boleh dapat unlimited call ke semua rangkaian telco lain. Yang paling menariknya mengenai plan kegilaan ramai ini, bukan sahaja anda boleh dapat unlimited call malah anda juga boleh Size Up data dengan total 8GB data pada kadar tambahan RM10/bulan (M Pass), dalam pecahan 5GB data dan 3GB Video Walla™, jumlah bayaran sebulan RM38 sahaja! Atau dengan (L Pass) tambahan RM30/bulan dan menerima total 15GB data, berupa 12GB data dan 3GB Video Walla™, jumlah bayaran sebulan RM58 sahaja!

Lebih menarik lagi, jika anda kekalkan dengan Size Up plan pascabayar XP Lite™ anda boleh nikmati lebih banyak ganjaran. Bukan hanya semata-mata mendapat ganjaran internet.

Dapat Nikmati Banyak Ganjaran Dengan Size Up? Apa Ganjarannya

Sekiranya anda memilih L Pass sebagai pass bulanan anda, anda bakal membawa pulang telefon pintar baru secara percuma iaitu Oppo A1k!

Hasil kerjasama Celcom Xpax dengan rakan FnB yang dipilih, rangkaian 4G LTE Network ini juga bakal menawarkan pelanggan FREE SIZE UP atau tambahan PERCUMA untuk setiap pesanan anda.

Antara rakan FnB yang dipilih adalah Green Mug, The Ice Cream Bar, Sweet Escape, Inside Scoop, myBurgerLab dan My Pizza Lab. Ini bermakna anda bakal menikmati hidangan istimewa dengan harga yang diluar jangkaan. Memang awesome habislah!

Ganjaran hebat ini akan berlangsung pada dua hari Khamis, iaitu 31 Oktober & 28 November 2019 untuk Inside Scoop dan Sweet Escape, dan 14 November untuk MyBurgerLab dan MyPizzaLab! Dan untuk yang di Sabah dan Sarawak anda boleh nikmati promosi Green Mug, SIZE UP dari Biasa(Regular) ke Besar (Large) PERCUMA setiap Sabtu hingga 30 November 2019!

Menariknya mengenai ganjaran ini, siapa sahaja boleh menikmati hidangan tersebut, tetapi nak lagi best dan lebih banyak ganjaran yang WOW anda perlulah menjadi pelanggan tetap Celcom Xpax!

Bila anda tengah syok layan hidangan yang lazat tu, anda juga boleh melanggan internet tanpa had melalui Ultra Hour Pass™ dari RM1 menerusi aplikasi Celcom Life.

Ganjaran hebat lain juga bakal mendarat kepada pengguna setia yang menggunakan XP Lite™ selama 6 bulan berturut-turut. Antara hadiahnya adalah tambahan 1 jam internet tanpa had setiap hari melalui Ultra Hour Pass untuk L Pass atau juga 1GB Video Walla™ untuk M Pass. Menarik bukan?

Lagi best, anda akan mendapat baucer grab bernilai RM5 sekiranya anda memilih M Pass dan baucer grab RM20 untuk L Pass, apabila langganan dibuat melalui Celcom Online Shop .Tak rugi sekiranya anda pilih Celcom Xpax sebagai telco perhubung anda dengan orang tersayang. Jadi apa tunggu lagi, cepat-cepat sign up Celcom Online Shop untuk rebut peluang menarik ini. Hadiah exclusive ini sah sehingga 30 November.

Siapa nak bagi, bayar bulanan untuk pakej plan telefon sahaja tetapi boleh dapat macam-macam. Memang betul-betul akan buat anda jatuh cinta dengan ganjaran yang hebat ini.

Maklumat lanjut boleh layari laman rasmi Celcom Xpax dan Facebook Celcom Xpax.