fbpx

Gambar Peluk Zarina Tersebar, Ismail Izzani Mohon Maaf

Gara-gara gambar berpelukan bersama Zarina Anjoulie baru-baru ini, penyanyi Ismail Izzani melalui pengurusnya menyatakan bahawa dia memohon maaf di atas perkara tersebut selain turut kesal dengan apa yang terjadi.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

BACA: Zarina Anjoulie Berpelukan Dengan Ismail Izzani Di Kelab Malam?

“Secara jujurnya, Ismail sudah pun memohon maaf kepada pihak pengurusan dan juga kepada Mama dan keluarganya. Beliau kesal dan Insyaallah kami akan sentiasa berada di sisi beliau untuk terus memberi sokongan dari segala aspek. Lagi-lagi pada waktu sukar seperti begini,” ujar pengurus Ismail kepada mStar Online.

Bagi yang ketinggalan mengikuti perkembangan kejadian ini, semuanya bermula apabila Fathia memuatnaik gambar berpelukan berkenaan di laman Instagram. Bagaimanapun pelakon wanita berkenaan kemudiannya memadam kembali gambar tersebut selepas Zarina menjadi mangsa kecaman dalam gambar tersebut.

Apa pun, semoga masing-masing dapat melalui fasa ini dengan tenang. Benda sudah jadi, semoga jadi pengajaran di masa hadapan. Harapnya ini bukan gimik untuk keluar lagu baru ya? (rtky/s)