Pasti ramai yang tahu Emma Maembong kini berkawan rapat dan dikatakan sedang hangat menyulam kasih dengan seorang jejaka kacak Syed Abdullah yang juga abang kepada Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq.

Hari ini kecoh mengenai laporan eksklusif yang dikeluarkan oleh Kosmo!, dimana mereka menerima gambar mirip abang kepada seorang Menteri Kabinet bersama seorang wanita selebriti popular tempatan berdua-duaan di dalam bilik.


 BACA: Emma Maembong Bercinta Dengan Abang Syed Saddiq?

Manakala sekeping lagi gambar mirip Emma sedang berpelukan dengan seorang pemuda yang menyerupai Syed Abdullah di sebuah restoran. Menurut sumber,  gambar tersebut dirakamkan kira-kira seminggu yang lalu.

Terdahulu, Emma ada berkongsikan sekeping gambarnya bersama Syed ketika bercuti di Dubai, berserta dengan ucapan hari lahir buat jejaka itu.


Malah mereka berdua juga pernah memuatnaik gambar bersama-sama dalam Instagram masing-masing namun menyertakan kapsyen dengan menjelaskan bahawa mereka hanya rakan karib.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada benar atau tidak individu tersebut adalah Emma dan Syed Abdullah. Setakat ini masih tiada penjelasan daripada pihak Emma mahupun abang Syed Saddiq berhubung gambar berkenaan.