Gambar: Fasha Sandha Tetap Bekerja, Kini Alah Kepada Ubat GigiAktress popular ini bukan satu figura yang mudah untuk di’temui kalau bukan untuk urusan kerja atau di acara hiburan yang relevan dengan diri atau kerjaya beliau.

Terbaru, Fasha Sandha di’temui media di majlis pelancaran drama bersiri terbaru beliau berjudul Runtun Qalbu yang akan mula bersiaran di slot Zehra, 21 September ini di TV3.


Kandungan beliau yang sudah lebih 3 bulan pastinya menjadi topik yang menarik perhatian ramai & Fasha Sandha tidak lokek berkongsi pengalaman beliau ketika ini.

Fasha Sandha berkata beliau tidak mengidam makanan yang pelik pelik sehingga hari ini tetapi mempunyai alahan terhadap ubat gigi dan akan muntah setiap pagi.

“Saya tetap gosok gigi seperti biasa & perlu bertahan’lah dengan situasi begini. Dan, saya kini mudah rasa penat & mahu tidur waktu tengahari selain mengah mengah,” ujar beliau.


Mengakui yang beliau tidak suka duduk tidak membuat apa apa, Fasha Sandha masih turun ke saloon beliau dan bekerja seperti biasa walaupun tiada sebarang pengambaran.

November ini bagaimanapun Fasha Sandha akan kembali ke lokasi penggambaran untuk sebuah drama berjudul Janji Shirah yang juga akan di’tayangkan di TV3. Masih mengandung ketika itu kami kira. Heh.