fbpx

Gambar Awal Juliana Evans Pemegang Watak Natrah Untuk Versi Drama

Seperti semua sedia maklum, kisah bersejarah berjudul ‘Natrah’ ini telah di’bawa ke televisyen.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Kisah bersejarah sekitar tahun 1950-an ini sebelum’nya di’pentaskan sebagai satu teater dengan judul sama di’bawah arahan Erma Fatima.

Untuk versi drama TV, Natrah bakal di’arahkan oleh Wan Hasliza Wan Zainuddin & di’terajui oleh Juliana Evans sebagai Natrah.

Menurut pengarah drama Natrah ini, karya beliau menerusi drama bersejarah ini akan cukup berlainan dari apa yang pernah di’garap Erma Fatima di’pentas teater.

Juliana Evans yang mengakui ini merupakan watak berat pertama yang beliau bawa berjanji akan melakukan yang terbaik untuk drama ini.

Cabaran paling besar menurut Juliana Evans adalah ketika beliau terpaksa melakonkan Natrah ketika berusia 13 tahun sedangkan beliai kini berusia 21 tahun.

Lagi gambar Juliana Evans sebagai Natrah dalam versi drama selepas ini. Terima kasih kepada Utusan Malaysia keluaran hari ini. Enjoice!