fbpx

Gambar: Artis Popular Diserbu Peminat Di Jelajah Anugerah Skrin 2012

Gambar: Artis Popular Diserbu Peminat Di Jelajah Anugerah Skrin 2012

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Anda sedar atau tidak, tinggal kurang sebulan sahaja lagi sebelum Anugerah Skrin 2012 (ASK 2012) ini berlangsung & satu siri jelajah telah di’rangka untuk memberi peluang kepada peminat untuk merasai debaran’nya — selain berpeluang bertemu barisan artis popular.

Lokasi pertama jelajah Anugerah Skrin 2012 ini telah berlangsung hujung minggu lalu di Plaza Gurney, Pulau Pinang yang telah di’meriahkan oleh lebih 1,000 peminat yang ingin bersua muka dan mendekati barisan artis yang mereka minati.

Sesi jelajah kali ini telah di’meriahkan dengan kehadiran Zalif Sidek, Fezrul Khan, Talha Harith, Sharifah Sakinah, Elfira Loy, Nur Fathia, Rafidah Ibrahim dan Amran Ismail selain persembahan nyanyian oleh Dayang Nurfaizah dan Anas Ridzuan (juara Mentor 6).

Pada sesi jelajah yang berlangsung dari jam 3.00 petang sehingga 6.00 petang ini, peminat yang hadir turut di’hiburkan dengan pelbagai aktiviti menarik seperti kuiz dan permainan yang membolehkan mereka membawa pulang cenderahati eksklusif TV3.

Jelajah Anugerah Skrin 2012 bersama penaja, Pantene ini bakal ke e@curve, Mutiara Damansara pada 21 Oktober 2012 sebagai lokasi kedua & pada hari sama akan di’umumkan pemenang Pencarian Hos Pantene Anugerah Skrin Musim Ke 2. Jangan lupa datang untuk sama sama memeriahkan!