fbpx

Fazura Diam-Diam Sumbang Dana Untuk Kerja Amal Zarina Anjoulie

Sedang hangat apabila ramai netizen membuat gerakan mahu memboikot beberapa artis susulan isu meminta dana khas untuk penggiat seni, namun masih ada selebriti lain yang tampil memberi sumbangan ketika tempoh PKP ini namun tidak didedahkan kepada umum.

Umum mengetahui, Zarina Anjoulie sedang sibuk memberikan sumbangan kepada mereka yang memerlukan di luar sana. Bagaimanapun, Zarina tidak menyangka misi amalnya itu mendapat bantuan daripada pelakon cantik, Nur Fazura yang tampil memberikan sumbangan.

BACA: Tangan Melecur Kena Minyak Panas, Fattah Amin Larang Fazura Masak

Menurut Zarina, selama ini tiada seorang artis datang menyumbang dana kepadanya dan Fazura adalah artis pertama yang berbuat demikian dan jumlah sumbangan yang diberikan sangat mengejutkan.

https://www.instagram.com/p/B-jVd4Yn70m/?utm_source=ig_embed

Malah, Zarina berkata pertolongan yang diberikan oleh Fazura tepat pada masanya kerana ketika itu kad kredit sudah melebihi had kerana membeli barangan keperluan untuk misi bantuan.

Zarina bagaimanapun enggan mendedahkan jumlah wang disalurkan Fazura, namun apa yang boleh diberitahu jumlah tersbeut cukup untuk mampu membeli barangan keperluan yang lengkap dan penting untuk disalurkan kepada keluarga memerlukan.