Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila pelakon Puteri Sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu oleh orang ketiga iaitu Ira Kaza sejak tiga tahun lalu.

Puteri Sarah turut mempertikaikan tindakan Ira Kaza yang dikatakan tidak putus asa mengganggu suami orang sedangkan sudah mempunyai teman lelaki.


BACA: Berkawan Dengan Skandal Shuk? Bekas Sahabat Dedah Semua Cerita Ira Kaza

Lebih panas apabila seorang wanita bernama Mira Bakri yang mendakwa merupakan sahabat lama Ira Kazar membuat pendedahan terbuka mengenai anak kepada pelakon veteran Kazar itu.

Kata Mira lagi, sejak dari dulu lagi dia menegur bekas rakannya itu namun tetap tidak berubah. Dalam pada itu, Mira turut bersimpati dengan nasib Puteri Sarah yang sering diganggu serta menerima ugutan daripada Ira.

Dalam pada itu, Mira turut mendakwa Ira berkawan dengan wanita yang dikaitkan dengan pelawak Shuk Sahar iaitu Fara Salleh. Malah, Mira turut mendakwa wanita itu mempunyai perangai sama dengan Ira.


Sementara itu, memetik mStar Online, Fara berkata dia tidak pernah berkawan baik dengan Ira seperti yang didakwa oleh wanita itu. Fara turut meminta agar namanya tidak dikaitkan dengan kontroversi melibatkan Ira Kazar dan rumah tangga Puteri Sarah.

“Tidak, jangan kaitkan saya. Ira adalah salah seorang sukarelawan masa saya buat charity Covid-19 tahun lepas. Bukan kawan baik.

“Malah saya juga tidak mengenali wanita (Mira) berkenaan. Biasalah attention seeker. Fitnah pun banyak,” katanya.