fbpx

Fara Fauzana Teruskan Kunci Mulut Isu Batal Kahwin

Biarpun pihak lelaki telah mengeluarkan kenyataan mengenai isu pembatalan pernikahan mereka, namun ia masih belum mendedahkan punca sebenar majlis itu dibatalkan pada saat akhir. Bagaimanapun Fara Fauzana terus mengunci mulutnya mengenai perkara itu walaupun diserbu pihak media ketika hadir di sebuah majlis yang diadakan di Taman Perindustrian Puchong.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: Batal Nikah, Hafiz Nafi Sudah Berkahwin

“Semuanya sudah ditulis dalam kenyataan media, tiada apa-apa yang ingin diulas lagi. Apa yang berlaku sudah kententuan Allah, saya kena pergi sekarang, terima kasih. Saya tetap akan muncul kerana kerja tetap kerja walaupun berhadapan dengan rintangan atau masalah,” katanya kepada m Star Online berhubung dengan isu pembatalan majlis perkahwinanya baru-baru ini.

Pada majlis itu, Fara hadir bersama 10 pengawal peribadi yang mengawal ketat pergerakan beliau. Sejurus selepas tamat sesinya, Fara terus bergegas menuju ke kereta jenis BMW X6 yang diparkir dibelakang pentas berhampiran pintu masuk bagi memudahkan beliau menuju ke kenderaannya dengan tujuan untuk mengelak daripada terus diasak oleh wartawan yang menunggu.

Sebelum ini, Harian Metro melaporkan, Fara dikatakan membatalkan majlis pernikahan beliau dengan Mohamed Hafiz kerana status lelaki itu yang sudah berkahwin dan merahsiakan perkara itu daripada pengetahuan Fara. Bagaimanapun, semalam Hafiz tampil menafikan dakwaan terbabit dan meminta orang ramai bertanyakan sendiri kepada Fara sebab majlis itu dibatalkan. (rkty/w)

Gambar ihsan: Utusan Malaysia