Jenama Markaz Tijaari milik pasangan selebriti PU Riz dan Neelofa dinobat sebagai The Best New Brand of The Year oleh The Asia Business and Leadership Award 2022.

Menurut PU Riz, pencapaian itu adalah daripada hasil penjualan pelitup muka Nun Ha keluaran mereka yang terjual lebih lebih 800,000 helai dalam masa tiga bulan.


BACA: Tenang Dengar PU Riz Bacakan Zikir, Neelofa Terkejut Bayi Tiba-Tiba Menendang

“Alhamdullillah, pelitup muka Nun Ha dapat terjual banyak hingga dinobatkan sebagai The Best New Brand of The Year oleh The Asia Business and Leadership Award.

“Pelitup muka ini sebagai ‘benchmark’ kerana harga terbaik dalam pasaran iaitu murah, mendapat banyak hadiah percuma dengan setiap pembelian, kualiti dan coraknnya yang cantik.

“Alhamdulillah, dalam tempoh tiga bulan selepas ia dilancarkan tahun lalu, pelitup muka atau Facemasks Nun Ha ini terjual dengan lebih dari 800,000 helai,” katanya.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by HARIS ISMAIL (@hrisbismail)

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di Instagram PU Riz turut berpesan supaya berhenti mendengar cakap-cakap negatif sekeliling kerana ada mereka diluar sana mahu melihat kita jatuh.

“Ada orang yang selalu nak kita jatuh, nak kita nampak buruk kerana itu adalah sebahagian besar kesukaan manusia. Tetapi mulut ini jugalah yang menyebabkan manusia ramai masuk neraka.

“Jadi kepada anda yang sedang atau masih lagi mengikut apa yang diperkatakan oleh publik atau kawan yang negatif, maka berhentilah kerana anda tak tahu kejayaan apa ada di hadapan. Haters gonna hate tapi rezeki daripada Allah tidak boleh dihalang,” tulisnya.