fbpx

Erra Fazira Terima Jika Ditakdir Kahwin Lelaki Muda

Kisah peribadi dan cinta Erra Fazira nampaknya terus menjadi perhatian ramai lebih lebih lagi bila tuan punya badan sendiri pernah mengakui dirinya kini sudah berpunya sekitar Mac 2015 yang lalu. Tidak pasti sama ada hubungan itu kini masih berjalan atau tidak.

Namun dalam temubual terbaru bersama Berita Harian, Erra Fazira menjelaskan yang jodoh beliau dengan sesiapa pun sama ada lelaki lebih berusia atau lebih muda adalah satu takdir yang tidak akan terjangka selain mengharap doa yang terbaik untuk masa depannya.

BACA: Erra Fazira Nafi Bertudung Kerana Shahir, Tiada Desakan

“Tidakkah soal jodoh itu di tangan Tuhan. Lihat sahaja bagaimana Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang berbeza peringkat usia tetapi kini sedang mengecap bahagia. Sejarah Islam sendiri melihat bagaimana Rasulullah SAW berkahwin dengan isteri pertamanya Siti Khadijah yang lebih berusia”

“Usia itu bersifat subjektif. Pokok pangkalnya sekarang, doakan yang terbaik untuk saya. Andai ditakdirkan bercinta dengan lelaki mdua sekali pun, saya tak mampu melawan kehendak takdir,” ujar Erra Fazira yang ditemui di majlis sambutan raya bersama peminat. (rtky/m)