fbpx

Erra Fazira & Engku Emran Buat Persiapan Untuk Aidilfitri Bersama

Masuk minggu kedua kita berpuasa, maka bermulalah kisah persiapan Aidilfitri yang akan menjadi satu soalan lazim para wartawan — dan ini kisah Erra Fazira & Engku Emran.

Satu Malaysia rasanya tahu gossip rumahtangga mereka yang belum berkesudahan namun ini ada sedikit perkembangan positif untuk anda yang tertanya tanya.

Dalam kenyataan kepada Harian Metro baru baru ini, Erra Fazira berkata beliau kini sudah pun memulakan persiapan Aidilfitri bersama suami, Engku Emran untuk mereka sekeluarga.

Erra Fazira kini sibuk dengan persiapan untuk pementasan Tun Siti Hasmah selain turut terlibat di'lokasi untuk drama Mana Hilangnya Juwita? & perniagaan hamper raya beliau.

“Kalau bercakap soal persiapan, fokus saya lebih kepada Aleesya. Setakat ini saya ada tiga pasang baju raya untuknya dan hujung Ramadan nanti, saya akan beli lagi. Tahun lalu dia ada 10 pasang baju raya,” ujar Erra Fazira.

Menurut Erra Fazira lagi, beliau lebih gemar membuat persiapan penuh di akhir Ramadhan kerana lebih terasa nikmatnya untuk menyambut Aidilfitri dan turut menyebut yang mereka sekeluarga belum tahu beraya di'mana tahun ini.

zp8497586rq