Hangat diperkatakan mengenai spekulasi suaminya, Syamsul Yusof bakal berkahwin dengan Ira Kazar, pelakon Puteri Sarah berkata dia enggan mengambil pusing mengenai perkara itu.

Memetik mStar Online, Sarah berkata dia sudah iklhas dengan apa yang berlaku apatah lagi selepas empat tahun dia berdiam diri serta mahu meneruskan kehidupan seperti biasa.


BACA: Syamsul Yusof Didakwa Dah Bertunang Dengan Ira Kazar?

“Selepas empat tahun benda ni berlaku terhadap saya, saya dah lalui banyak ujian dan kecaman. Saya memilih untuk berdiam diri.

“Tapi sampai bila saya nak terus berdiam dan biarkan mental saya sakit. Saya tak nak anak-anak saya nampak saya dalam keadaan macam tu nanti akan menjejaskan mereka.

“Kena ikhlas dengan apa berlaku, saya kena teruskan hidup macam biasa. Fokus kepada kerjaya dan anak-anak serta keluarga,” katanya.


Sebelum ini, pelakon Puteri Sarah ada memuat naik paparan di IG Story mengenai laporan mendakwa suaminya bakal berkahwin dengan Ira Kazar.

Malah, dalam perkongsian itu juga seorang pengguna dengan nama, Hannah Montana mendakwa pengarah itu sudah pun bertunang.

Menerusi entri itu, Puteri Sarah turut memberikan reaksi pada kiriman tersebut dimana dia meluahkan rasa syukur jika ianya benar.

Khamis lalu, Puteri Sarah akhirnya mengambil tindakan undang-undang terhadap orang ketiga yang menganggu rumah tangga dan kehidupannya selama ini.

Puteri Sarah berkata tindakan saman itu merupakan jalan terbaik selepas empat tahun rumah tangganya diganggu serta demi maruahnya yang telah tercalar.