fbpx

EKSKLUSIF: Video Marsha Londoh Bersama Kekasih Baru, Tengku Bakar

Kami simpan kisah eksklusif ini selama 48 jam untuk tatapan anda di’awal pagi Isnin ketika anda semua berada di’pejabat menikmati hari yang baru bermula.

Jumaat lalu, ketika kami mencari secawan kopi untuk melepaskan lelah di’sebuah pusat membeli belah sekitar Kuala Lumpur, kami terserempak dengan Marsha Milan Londoh.

Selebriti ini tidak keseorangan dan nampak agak terkejut dengan kehadiran kami yang menegur pasangan ini yang sedang asyik berbual dengan seorang lagi selebriti yang kami ingin anda kenalpasti sendiri.

Marsha Londoh pada awal’nya berkata yang lelaki berbaju biru ini hanya sekadar kawan kemudian mengakui beliau merupakan teman lelaki beliau — bernama Tengku Bakar.

Tengku Bakar atau panggilan manja Mr Burn merupakan seorang ahli perniagaan muda dan bukan’nya datang dari golongan seni menurut kata Marsha Londoh kepada kami.

Teks tulisan kami hanya memaparkan 10% keadaan sebenar hubungan Marsha Milan Londoh bersama jejaka baru bernama Tengku Bakar ini. Video di’bawah akan menceritakan selebihnya. Enjoice!