Ramai sebenarnya di kalangan kita yang tidak ambil peduli tentang bahagian badan kita yang satu ini walaupun ianya sangat penting untuk kegiatan fizikal kita setiap hari. Hingga sampai satu masa, sakit lutut datang baru terfikir kenapa ianya tidak dijaga dari awal.

Biasanya sakit lutut yang kronik ini menyerang mereka yang berusia namun kini kita selalu dengar mereka yang muda juga boleh diserang sakit lutut akibat berat badan berlebihan selain kurang aktiviti fizikal. Jika terlalu aktif bersukan juga boleh menjadi punca sakit lutut yang berpanjangan selain risiko yang datang bila tidak menjaga pemakanan dengan sihat.Lutut adalah salah satu anggota badan kita yang perlu kita jaga sepanjang hayat. Jika kita hilang nikmat kuatnya lutut, ia akan menganggu aktiviti harian kita terutamanya apabila kita mahu melakukan solat lima waktu.

Ramai orang tua kita sekarang ini hanya membiarkan sakit lutut itu datang tanpa berbuat apa apa kerana kos rawatan yang mahal. Tidak sampai hati melihat orang tua kita mengeluh sakit lutut walaupun kita tahu mereka tidak menyusahkan kita.

Jika ada antara anda yang mengalami sakit lutut berpanjangan sehingga tidak boleh berjalan, maka rawatan fizikal sama ada senaman ataupun fisioterapi memang menjadi sesuatu yang sukar — lebih lebih lagi apabila memikirkan kos yang terlibat. Apa alternatif kita ada?


Antara simptom jika anda ada sakit lutut adalah lebam di bahagian lutut, sukar untuk gerakkan lutut, rasa lemah dan tidak stabil atau pun lutut berbunyi ketika ianya digerakkan, ada baiknya anda cuba amalkan Jus Nusantara Gold.

Jus Nusantara Gold yang merupakan produk dari bahan semulajadi dan selamat mampu melancarkan perjalanan darah sekaligus menguatkan pergerakan lutut. Pengamalan Jus Nusantara Gold setiap hari juga mampu mengelakkan sakit lutut dengan menguatkan sendi dan menambah cecair di lutut dan menjaga keanjalan serta kekenyalan sendi.

Dengan mengamalkan Jus Nusantara Gold, anda tidak perlukan pil tahan sakit atau pun alat pelindung lutut untuk anda melakukan aktiviti harian. Apatah lagi pembedahan dan rawatan fisioterapi yang menelan belanja yang mahal.

Lihat sahaja testimoni dari mereka yang mengamalkan Jus Nusantara Gold atau dari mereka yang sudah memberikan produk dengan bahan bahan terpilih ini kepada ibu bapa mereka. Kini sudah sampai masa anak anak pula mengambil berat tentang kesihatan lutut ibu bapa mereka.

Tidak hairanlah Jus Nusantara Gold menjadi pilihan ramai ketika ini kerana ianya dihasilkan dengan herba-herba tempatan terbaik dunia (pati herba asli) seperti Lempoyang, Temu Hitam, Biji Selasih, Temulawak, Halia Bara, Cekur, Ibu Kunyit, Halba, Bunga Cengkih, Kulit Kayu Manis, Lada Hitam dan lain-lain.

Selain diminum untuk mengawal sakit lutut, Jus Nusantara Gold juga bagus untuk kencing manis, tekanan darah tinggi, kolesterol, buasir, gout, sakit lutut, sendi, saraf, rawat luka dalaman dan luaran, gastrik dan stroke.

Jus Nusantara Gold tidak mengandungi sebarang bahan terlarang yang tidak dibenarkan. Rasanya yang masam masam manis memang sedap dan digemari ramai juga sesuai untuk diamalkan setiap hari kerana tiada kandungan gula. Sesuai diamalkan oleh lelaki dan perempuan seawal usia 4 tahun sehingga mereka yang bergelar warga emas.

Jus Nusantara Gold mampu memberikan kesan yang tidak dijangka hanya seawal 2 kali pengambilan. Dengan harga asal RM148 untuk 500mL, memang berbaloi dengan kualiti dan khasiat yang diberikan.

Jika anda berminat untuk mendapatkan harga promosi Jus Nusantara Gold boleh klik http://60192122005.wasap.my. Kami jamin harga yang menarik untuk kesihatan hidup anda.

Untuk keterangan lanjut boleh layari laman web www.almas.com.my, Facebook rasmi ALMAS Beauty & Health atau Instagram @almasbeautyhealth.