Berbicara soal gedung rangkaian kecantikan Watsons ini, memang boleh buat ramai yang teruja dengan barangan jualannya yang mudah di cari dan berkesan. Nak juga lah tanya kaki Watsons ni, semangat beli barangan di Watsons tu dah ada ke kad members Watsons?

Kalau belum ada members Watsons jom daftar sekarang kerana ada pelbagai potongan harga jika anda menggunakan membership-Watsons.


Ini baucher ganjaran bernilai RM5,000 yang berbentuk kad dan boleh didapati di kedai Watsons apabila daftar sebagai ahli kad Watsons.

Memandangkan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan dijalankan gara-gara isu virus Covid 19. Anda tak perlu susah payah pergi terjah Watsons semata-mata nak daftar ONLINE members. Anda duduk sahaja di rumah dan tekan link ini kemudian isi maklumat peribadi anda dan siap!

Jika anda mendaftar sebagai ONLINE members Watsons sebanyak RM10 anda akan dapat pulangan mata terkumpul Watsons sebanyak 2,000 points yang bernilai RM10. Jadi tak rugi lah kalau anda daftar secara dalam talian sekarang. Dapat points banyak tu, boleh beli barangan yang ada di Watsons masa tu juga.

Takkan nak membazir bayar mahal-mahal tapi tak dapat apa-apa habuan kan? Ini lah peluangnya. Jika anda pemegang kad members Watsons anda akan dapat baucar ganjaran bernilai RM5,000 daripada makanan, gaya hidup, kecantikan, travel dan peniaga kesihatan semua ini anda boleh nikmati dengan kad members Watsons. Anda boleh beli di semua cawangan Watsons.

Menarik lagi, anda juga bakal mendapat baucer bernilai RM300 untuk barangan Watsons sahaja. Ini termasuklah e-voucher, produk kesihatan dan apa sahaja barangan jenama Watsons. Jangan lupa untuk membeli di mana-mana cawangan Watsons.

Paling best, anda boleh nikmati 10% tambah nilai pada setiap hari Rabu sekiranya anda membeli secara dalam aplikasi Watsons sahaja.

Nak tahu apa lagi yang ada dapat dengan kad members Watsons ini, jangan lupa layari laman rasmi ini.

Ha! Sebelum kami terpula, jika anda melancong ke luar negara dan perlukan barangan keperluan. Terjah sahaja rangkaian Watsons di sana dan nikmati diskaun serta tebus mata ganjaran apabila anda membeli-belah di kedai Watsons yang berada di luar negara. Ini rangkaian Watsons di luar negara.

Lebih menarik lagi, anda juga boleh nikmati diskaun sebanyak 50% di 2,000 cawangan Watsons. Diskaun ini termasuklah makanan, gaya hidup, kecantikan, travel dan penjagaan kesihatan.

Jadi apa tunggu lagi, banyak diskaun yang anda boleh nikmati dengan Watsons members ini. Ini peluang untuk anda mendaftar sebagai ahli. Selepas mendaftar anda juga bakal mendapat 500 mata ganjaran. Jangan terlalu murah hati untuk beli barangan di Watsons tanpa menjadi ahli!

#WatsonsHereForYou #WatsonsMalaysia