fbpx

DSV Nafi Sebut Gay, Tetapi Cakap ‘Okey’

Sejak semalam tular video di aplikasi TikTok Datuk Seri Vida dimana memaparkan jutawan komestik menggelar penyanyi bersuara merdu iaitu Anuar Zain sebagai gay.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Tampil menafikan dakwaan kononnya dia melabel Anuar Zain seorang lelaki gay, Vida berkata terpulang kepada penerimaan netizen yang menonton video berkenaan.

BACA: Gelar Anuar Zain Gay, Ziana Zain Anggap DSV Biadap

Kata Vida lagi, dia tidak bermaksud untuk menyebut perkataan ‘gay’ sebaliknya dia menyebut ‘okay’ apabila diminta oleh netizen untuk mengorat penyanyi itu.

“Saya sebut ‘okay’ bukan ‘gay’. Janganlah terasa mak-mak ayam di luar sana. Saya hanya bergurau dan tidak bermaksud apa-apa pun.

“Tapi saya faham apapun yang keluar dari bibir saya, orang tak percaya saya tentang isu ini. Saya memang akan kena kecam. Aduhai, pening saya memikirkannya.

“Mereka akan cakap saya dahaga perhatian dan sebagainya. Saya sendiri lupa bila punya siaran langsung (IGLive) yang orang tularkan. Dalam 12 Januari tempoh hari,” katanya.

Terdahulu, Vida dikecam teruk oleh netizen malah video tersebut turut mendapat perhatian kakak Anuar iaitu Ziana Zain yang menganggap Vida sangat biadap.