fbpx

DSV Mohon Maaf Kepada Anuar Zain

Susulan isuu video tular baru-baru ini, jutawan kosmetik Datuk Seri Vida akhirnya membuat permohonan maaf secara terbuka kepada penyanyi Anuar Zain.

Mengakui mungkin terlepas kata, menerusi satu video dikongsikan di Instagram semalam, Vida memohon maaf kepada semua pihak yang terguris hati dengan video tersebut termasuk keluarga Anuar.

BACA: DSV Nafi Sebut Gay, Tetapi Cakap ‘Okey’

“Assalamualaikum semua. Saya Datuk Seri Vida, memohon maaf atas kekhilafan, kekeliruan atau mungkin perkataan saya yang mungkin mengguris hati banyak pihak, peminat, keluarga Zain, Anuar Zain. Saya minta maaf banyak-banyak.

“Saya tidak bermaksud, tidak berniat. Mungkin terlepas cakap atau gurauan tanpa sengaja. Saya tak boleh nak ‘recall’ apa yang saya cakapkan itu. Sebab benda ni dah lama sebenarnya. Jadi baru sekarang muncul,” katanya.

Dalam pada itu, Vida turut meluahkan hasratnya untuk bertemu dengan Anuar serta mengatakan dia sangat meminati penyanyi itu.

“Apa pun saya minta maaf, tak berniat langsung dan saya meminati sangat-sangat Anuar Zain. Saya minat Lelaki Ini. Tapi jadi kekeruhan begini. Kekalutan.

“Apa lagi yang saya dapat ucap melainkan saya memohon maaf banyak-banyak buat rakyat Malaysia, Anuar Zain, keluarga Zain.

“Maafkan saya dan saya harap sangat dapat berjumpa ‘in person’ dengan Anuar Zain. Hajat besar ada, projek besar ada, insya-Allah,” katanya.

Terdahulu, tular video dikongsikan seorang netizen memaparkan usahawan itu menggelar penyanyi itu sebagai gay. Ia berikutan ada netizen memberi cadangan supaya Vida mengorat penyanyi. Namun, jawapan diberikan Vida ternyata mengejutkan ramai.