Drama bersiri Patah Sayap Bertongkat Paruh yang baru disiarkan baru-baru ini memaparkan kesukaran seorang wanita mengharungi ujian hidup bersama 3 anaknya.

Lakonan mantap Datuk Aaron Aziz, Zarul Husin dan Fasha Sandha ini ternyata mampu mencuit hati penonton yang bergelar ibu tunggal.

Mengalami konflik keluarga sehingga menyebabkan Aliah (Fasha Sandha) terpaksa membawa diri pulang ke kampung bersama anak anaknya untuk membina hidup baru selepas diceraikan oleh suaminya, Hisyam (Zarul Husin).

Hati wanita mana yang tidak sedih apabila insan yang disanjung selama ini melafazkan cerai tanpa ragu-ragu.

“Bila hidup dirundung malang, kebahagiaan semakin hilang” itulah perpatah yang sesuai digambarkan menerusi watak Aliah yang terpaksa pikul segala tanggungjawab.

 

Dalam banyak-banyak dialog yang dilontarkan oleh para pelakon kami tertarik dengan dialog ini:

“Semoga lepas angah minum je InnerShine ni angah akan bersinar dari dalam” inilah antara yang dilontarkan dalam drama bersiri 14 episod ini.

Kaji punya kaji, rupanya BRAND’s InnerShine ini mampu membuatkan seseorang itu bersinar dari dalaman sehingga munculnya keyakinan diri yang tinggi dalam diri seseorang.

Yang menariknya, Fasha Sandha yang juga pelakon dalam drama ini merupakan duta BRAND’s InnerShine.

 

Rupanya Fasha juga mengamalkan BRAND’s InnerShine ini. Patutlah masa majlis perkahwinan baru-baru ini Fasha kelihatan berseri-seri seperti anak dara.

Kalau sudah berlakon drama ini pasti siang malam pagi petang shooting kan? Senang cerita kena curi masa untuk rehat seketikalah.

Tetapi wajah Fasha tak pernah kelihatan kusam atau tak bermaya. Betul-betul berkesan BRAND’s InnerShine ni.

Jika anda ingin mengatakan yang Fasha hanya mengenakan makeup untuk kelihatan berseri tak juga. Cuba anda perhati betul-betul Fasha dalam cerita ini makeup yang dikenakan taklah terlalu tebal.

Ini bermakna BRAND’s InnerShine banyak membantu untuk Fasha kelihatan segar dan berseri-seri! Rasanya pula bukanlah seperti ubat tetapi rasa anggur yang sangat sedap.

Tapi jangan tak tahu, ada dua jenis keluar BRAND’s InnerShine yang boleh membuatkan anda mempunyai keyakinan yang super power tanpa rasa ragu lagi iaitu BRAND’s InnerShine Pati Prun dan BRAND’s InnerShine Pati Beri.

BRAND’s InnerShine ini juga mampu meningkatkan kecerahan kulit semulajadi, lengkap dengan antioksidan dan melambatkan penuaan kulit pramatang.

Oleh sebab itu, Aliah (Fasha) yang mengamalkan BRAND’s InnerShine ini setiap hari, didampingi dengan keikhlasan Talhah untuk membantu akhirnya disambut baik oleh Aliah.

Dalam diam cinta yang pernah berputik dalam hati Talhah kembali mekar. Namun, amaran daripada Hisyam menyedarkan Talhah tentang status Aliah.

 

Ternyata BRAND’s InnerShine ini mampu membuatkan seseorang wanita kembali yakin dengan dirinya selepas pelbagai dugaan yang dialaminya.

Jadi kepada anda tak kisahlah ibu tunggal mahupun golongan remaja, sambil-sambil layan drama bersiri Patah Sayap Bertongkat Paruh ini jangan lupa untuk minum BRAND’s InnerShine Pati Prune ataupun BRAND’s InnerShine Pati Beri untuk melahirkan kecantikan dari dalam tubuh badan.

Sama-sama kita saksikan drama yang penuh dengan liku kehidupan ini!

Ha sebelum terlupa, baru baru ini Pencarian Wajah #InnerShine® Cantik SemulaJadi kerjasama Watsons telah berlangsung dengan jayanya.

Para peserta telah membeli pek 12 botol produk BRAND’s InnerShine di Watsons dan mengambil gambar yang paling kreatif mengenai rejim penjagaan kulit masing-masing sambil memaparkan BRAND’s InnerShine.

Mereka telah muat naik gambar tersebut ke laman Instagram berserta caption yang paling kreatif dan hashtag #InnerShineCantikSemulaJadi2019.

Seramai 30 orang pelanggan Watsons telah terpilih untuk membawa pulang wang tunai bernilai RM300 dan juga produk InnerShine® bernilai RM100.  Anda boleh semak nama anda jika terpilih sebagai pemenang di akaun Instagram @InnerShineClub atau melalui hashtag #InnerShineCantikSemulaJadi2019.

Maklumat lanjut layari laman rasmi BRAND’s InnerShine.