Semalam berlangsungnya pelancaran filem Mat Kilau arahan pengarah Syamsul Yusof. Bagaimanapun, sebuah portal tempatan mendakwa kelibat pengarah itu tidak muncul.

Difahamkan, pihak portal berkenaan mahu menyelesaikan isu sebelum ini dengan pengarah itu yang tidak berpuas hati dengan laporan mengenai rumah tangganya.


BACA: Puteri Sarah Ke Mekah Dengan Anak-Anak Tanpa Syamsul Yusof?

Susulan laporan portal itu, Syamsul akhirnya tampil bersuara di Instagram. Menerusi entri itu, Syamsul berkata dia tidak menyorok serta meminta pihak berkenaan menunggu kehadirannya.

Syamsul berkata tajuk portal berkenaan seolah mengundangnya untuk ke pejabat media berkenaan serta mencari individu yang menulis berita itu.


“Nak aku datang pejabat dan cari penulis untuk menyembur depan muka? Hal ini tak mainlah dalam media.

“Cabar aku, nanti aku sampai, aku cari. Silap orang kau cari gaduh, wahai wartawan sial. Nanti abang sampai k?” tulisnya.

Sementara itu, adiknya iaitu Shamin Yusof memaklumkan abangnya mengalami demam panas dan dinasihatkan untuk tidak hadir ke majlis semalam.

“Dia memang nak datang malam ini, tapi dia demam panas. Saya nasihatkan lebih baik dia tidak datang. Bagaimanapun, dia kata akan berusaha nak datang,” katanya kepada mStar Online.