Umum mengetahui, sejak minggu hangat diperkatakan apabila penyanyi rap, Caprice mendedahkan mesej daripada individu didakwa menjadi mangsa pendakwa.

Nampaknya, terbaru, Caprice dikatakan mahu menyelesaikan masalah melibatkan Cikgu Fadli yang bakal dikenakan tindakan dibuang kerja serta turun pangkat gara-gara bersikap lantang mengenai isu silibus pelajaran di sekolah serta masalah beg berat.


BACA: PU Syed Mohon Maaf, Tak Halang

Menerusi satu perkongsian di Insta Story, Caprice mengatakan banyak menerima menerima mesej berhubung kes cikgu berkenaan serta meminta sesiapa yang mengenali Cikgu Fadli supaya menghubunginya.


Bagaimanapun, menerusi satu perkongsian di Facebook seorang pengguna dikenali Khairul Faizie, Cikgu Fadil mengatakan dia enggan Caprice masuk campur dalam urusan tersebut.

Komen Cikgu Fadil itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen lain yang menyokong tindakannya yang tidak melayan permintaan tersebut.

Malah, ada yang meminta Cikgu Fadil mengabaikan sahaja perkongsian penyanyi rap itu serta berharap agar kes tersebut dapat diselesaikan dengan baik.

Dalam pada itu, tinjauan di media sosial mendapati, rata-rata netizen tidak mahu Caprice campur tangan dalam hal tersebut serta menyerahkan kepada pihak yang terlibat sahaja.