Gambar Sekitar Majlis Doa Selamat & Baby Shower Samtilla
Bakal menyambut kelahiran anak sulung tidak lama lagi, pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin telah mengadakan sebuah majlis doa selamat dan baby shower. Pasangan itu telah diraikan dengan meriah apabila dikejutkan dengan majlis baby shower oleh pihak lain.
BACA: Shaheizy Sam Teruja Bergelar Bapa, Tujuh Kali Buat Imbasan
Sejak mengetahui isteri telah hamil, saya berasa sangat gembira. Sehinggakan sehingga kini sudah tujuh kali kami membuat imbasan kehamilan di klinik. Kami mahu melihat pergerakan bayi itu. Setiap kali kami melihatnya, rasa sangat terharu dan bersyukur”
“Mungkin disebabkan ini pengalaman pertama kami jadi rasa teruja itu lain macam. Memandangkan masih awal, kami belum berbincang mengenai persiapan. Insya-Allah kalau sudah dekat nanti boleh fikirkan. Saya sentiasa berdoa isteri dan bayi dalam kandungan sihat serta dipermudahkan segalanya,” katanya kepada Harian Metro sebelum ini.
Apapun semoga segala persiapan bagi meniti hari kelahiran nanti berjalan dengan lancar buat pasangan ini. Pasti ramai yang tidak sabar menantikan bayi comel pasangan ini yang khabarnya bakal menimang cahaya mata lelaki. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat mereka. (rtky/w)
boring..next?
nextt haha
betul betul
begituu
Apa dah jadi dgn tudung zizie izette??
Bestnya jadi artis.. boleh sambut majlis kecil secara besar-besaran..
baby shower budaya kita??
masa berjimak dia buat Golden Shower (kencing atas badan) ngan laki dia…. pastu kat anak buat baby shower… budaya hindu dan kurafat…
ni la pompuan yg nk beranak satu pasukan bola tu? good luck.
ternyata…
Budaya mana la baby shower ni…
baby shower bagai meraikan kedatangan orang baru dlm keluarga. Kita doa semua selamat dan anak yg bakal di lahirkan akan temui lah mak dan ayah nya yg sekian lama menunggu nya.
Nama Melayunya nya melenggang perut…
Serabainye Sam..Dh mcm Atuk Tua…
Duit dia. . lantaklah dia baby shower ke lenggang perut ke. Kan best kalo suami suami di malaysia ni semua paham yg bini mengandung nakkan baby shower..isteri happy, suami pon happy.