fbpx

Delimawati Terlibat Dengan Kemalangan

Pelakon Delimawati yang terkenal dengan filem Hantu Kak Limah Balik Rumah, berada dalam keadaan baik selepas mengalami kemalangan jalan raya di lebuh raya berdekatan Rembau, Negeri Sembilan. Dalam kejadian petang semalam, kereta dipandu adik lelaki beliau terbabas akibat jalan licin berikutan hujan lebat hingga terlanggar lori.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

“Benda sudah nak jadi sedangkan adik saya memandu perlahan sahaja ketika itu. Brek juga seperti tak makan hingga lori yang dirempuh terbalik. Dalam usaha mengelak daripada keadaan menjadi teruk, kereta kami terlanggar pembahagi jalan”

“Alhamdulillah keadaan saya dan dua orang adik lelaki saya baik sahaja. Malahan pemandu lori berkenaan juga terselamat biarpun keadaan lorinya agak teruk kesan dilanggar dan terbalik,” katanya yang menjelaskan ketika itu beliau dan dua adiknya dalam perjalanan pulang ke Puchong.

Delimawati berkata, laporan polis berhubung insiden itu sudah dibuat di Chembong, Selangor dan kereta terbabit juga dalam proses dihantar ke bengkel oleh adik. (rtky/s)