Bila menjelang hari raya jer, confirm ada saja perabot yang nak ditukar kan? Yalah, nak juga suasana baru dalam rumah menjelang hari raya kan. Lagi-lagi perabot tu dah lama, sudah tentu kena tukar baru.

Kalau sebelum ini anda asyik tukar langsir jer, apa kata kali ini tukar pula sofa dan meja makan. Alaaa, beli time jualan jer kalau nak murah. Jimat pun jimat.


Kalau ada perabot baru ni, isteri korang confirm suka lah. Sambut raya time COVID-19 ni tak semestinya tak boleh meriah. Beli perabot pun dah cukup happy.

Kalau korang tak tahu kedai mana ada buat jualan perabot dengan harga berbaloi, terjah jer Rozel Malaysia pada 27 Mac hingga 26 April ini. Jualan kaw-kaw punya diorang bagi.


Dengar cerita Rozel ada buat jualan Luxury Leather Sofa and Set Meja Makan (6+1) dengan harga bawah pada RM3,990. Memang kalau terjah time ni berbaloi lah yang anda akan dapat.

Set sofa kulit dan meja makan dari Rozel ni pula bukan calang-calang tau. Rekaan memang unik dan cantik-cantik jer. Senang cerita perabot dari Rozel ni semuanya intrend lah. Kira ngam lah untuk anda yang nak menghias rumah ikut trend sekarang.

Paling best, perabot keluaran Rozel ni akan buat anda rambang mata nak memilih. Ya lah perabot semua cantik-cantik, harga pula alahai murah dari biasa. Memang tak rugi lah beli masa ni.

Barang dah berkualiti, harga ngam. On terus lah. Jangan fikir banyak. Time jualan ni macam-macam perabot ada, tinggal tunggu anda pilih yang mana berkenan di hati jer.

Orang cakap nak beli barang yang banyak, beli time jualan sebabnya harga murah tapi boleh dapat banyak barang. Jadi ini lah peluang untuk anda terjah jualan Rozel.

Jangan tunggu jiran beli baru nak beli. Kang nanti mula panas hati tengok jiran hias rumah cantik-cantik. Tapi anda tetap dengan perabot lama.

Ingat, perabot pun ada tempoh expired tau. So jangan biarkan barang yang dah expired ada dalam rumah korang.

Kalau sofa tu senang jer nak tahu dah expired. Bila anda duduk di tenggelam tu tandanya anda perlukan sofa baru. Tak kan nak bagi tetamu duduk dengan kualiti sofa yang macam tu kan?

Ni ada link untuk anda cuci mata tengok perabot dari Rozel. Cantik wey! Kali ni raya awal, jadi anda memang kena rancang betul-betul persiapan raya.

Lepas anda dah cuci mata tu, boleh lah simpan duit untuk terjah ke gudang jualan ni. Baru lah anda boleh bajet set mana yang ngam dengan suasana rumah anda.

Wow, Siap Ada Plan Bayar Bulan Lagi

Ha lagi satu, sebelum kami terlupa, Rozel pun ada buat monthly installment dengan 0% interest selama 24 bulan tau.

Jadi tak ada masalah lah untuk anda rembat perabot kesukaan anda. Boleh lah hias rumah dengan sofa dan set meja makan baru raya ni.

Ingat! Dua perabot ini wajib ada dalam rumah, lagi-lagi nak terima tetamu raya ni. Takkan nak tengok tetamu duduk bersila dan makan di bawah tanpa meja makan kan. Hilang vouge lah nanti.

Sebelum anda nak buat installment tu, jangan lupa pergi showroom Rozel dulu, tengok-tengok perabot mana yang anda nak buat installment.

Di sini dah ada senarai showroom Rozel berdekatan dengan tempat anda. Jangan lupa klik okey.

Bagi anda yang tak mahu terlepas promosi hebat dari Rozel ni, cepat-cepat save the date dari 27 Mac sehingga 26 April ini.

Maklumat lanjut layari laman rasmi Rozel. Selamat mencuci mata semua!

#RozelMY #contemporary #fusion #tailored #opulent #sculpted #architectural #traditional #luxurious #timeless #classic #essential #elegant #rozel #sofa #furniture #leather #livingroom