fbpx

Dapatkan HUAWEI Nova 7 SE Dengan Hanya RM1* Di Jualan Terbesar Maxis!

Argh! Pening lah nak cari telefon pintar 5G yang best. Gais, rileks! Jangan risau, kalau anda nak telefon pintar 5G yang paling berpatutan di abad ini, HUAWEI nova 7 SE adalah yang paling sesuai untuk anda!

Yup! Kami tak tipu…Ini bukan cubaan tau, ini betul-betul. Bekerjasama dengan salah satu perkhidmatan telco terkemuka di Malaysia, Maxis, HUAWEI menawarkan HUAWEI nova 7 SE dengan harga hanya RM1* sahaja! Seriuslah?

Ya, ini adalah telefon pintar selfie 5G dengan harga yang paling berpatutan. Hebat kan? Bermula dari 24 Julai 2020 dan seterusnya, jangan buang masa anda lagi dan terus ke outlet Maxis terdekat untuk mendaftar dan dapatkan tawaran hebat ini.*Tertakluk kepada terma dan syarat. Siri HUAWEI P40 dan siri HUAWEI nova 7 adalah sebahagian daripada pelan postpaid 2 tahun. Anda juga boleh dapatkan HUAWEI nova 7 SE dengan hanya RM1 dan HUAWEI Y6p dengan hanya RM99 dengan membayar harga telefon pintar, yang didatangi dengan pelan postpaid 2 tahun.

Dengan Kamera AI Kuad 64MP, Selfie Super Night, dan Mod Video Dual-View di kamera depan dan belakang untuk merakam saat-saat penting di kedua-dua sisi ini sememangnya sesuai untuk anda yang suka ‘selfie’ dan minat dengan fotografi! Cun habis gambar tu nanti.

Warna yang menarik dan bergaya ni juga boleh buatkan anda jatuh cinta. Barulah melengkapi penampilan seharian anda. Siri HUAWEI nova 7 yang baru ini sesuai sangat dengan anda yang masih muda dan berani! Anda wajib memilikinya kalau nak rasai sendiri pengalaman memiliki telefon pintar ini. Tak sabarnya!

Dengan semua ciri luar biasa ini, siri HUAWEI nova 7 sememangnya merupakan salah satu telefon pintar selfie 5G yang paling berpatutan di Malaysia!

Tawaran Hebat Siri HUAWEI nova 7

Pada anda yang suka ber’OOTD’, telefon pintar 5G – HUAWEI nova 7 dan HUAWEI nova 7 SE memang sangat-sangat sesuai untuk anda miliki. Ya lah sesuai untuk anda yang suka bergaya tu. Bila lagi nak tambah koleksi gambar dalam media sosial kan? Ni lah masanya. Boleh tambah followers baru!

Berita baik untuk anda. Anda sekarang boleh mendapatkan HUAWEI nova 7 dengan hanya RM39/bulan dan HUAWEI nova 7 SE dengan harga hanya RM1*! Dah tak payah nak kumpul duit lama-lama. Kan dah ada promosi hebat ni. ‘Grab’ je lah!

Bukan itu sahaja, ada juga tawaran Beli 1, Percuma 1* untuk HUAWEI P40 & P40 Pro dan promosi hebat untuk HUAWEI Y6p!

Bagi anda yang sudah lama ingin memiliki HUAWEI P40 Pro+ yang direka dengan teknologi seramik berteknologi nano, jangan risau lagi – inilah peluang anda! Model flagship revolusi dari HUAWEI kini dah boleh menjadi milik anda hanya dari RM119/bulan*!

Dapatkan juga HUAWEI Y6p dengan hanya RM99*!

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Siri HUAWEI P40 dan siri HUAWEI nova 7 adalah sebahagian daripada pelan postpaid 2 tahun. Anda juga boleh dapatkan HUAWEI nova 7 SE dengan hanya RM1 dan HUAWEI Y6p dengan hanya RM99 dengan membayar harga telefon pintar, yang didatangi dengan pelan postpaid 2 tahun.

Wahhh..banyak betul promosi untuk jualan terbesar Maxis kali ini. Kami pun dah tak sabar nak serbu ni. Anda jangan lupa ajak kawan-kawan sekali tau. Mana tahu boleh guna telefon baru untuk Raya Haji nanti. Barulah bergambar sakan!

Nikmati Widget Petal Search, Member Center Rewards dan Banyak Lagi!


Kalau anda nak tahu, semua telefon pintar HUAWEI dilengkapi dengan Widget Petal Searchyang baru. Alat carian baru HUAWEI ini berfungsi sebagai ‘pintu masuk’ bagi pengguna untuk mengakses lebih dari satu juta aplikasi kegemaran mereka. Wow!

Jadi, carian dan pemasangan aplikasi pada telefon pintar anda kini menjadi lebih senang, cepat dan sentiasa dikemas kini.

Member Center Rewards

Dengan setiap pembelian HUAWEI nova 7, anda juga dapat mengisi perut anda dengan makanan yang enak bernilai sehingga RM1,000!* Antara rakan kongsi adalah AirAsia Big, Baskin Robbin’s, Domino’s Pizza, Puma, Texas Chicken, Lazada, Free Fire dan banyak lagi. Fuh! Betul kenyang tersandar nanti!


*Tertakluk kepada terma dan syarat. Siri HUAWEI P40 dan siri HUAWEI nova 7 adalah sebahagian daripada pelan postpaid 2 tahun. Anda juga boleh dapatkan HUAWEI nova 7 SE dengan hanya RM1 dan HUAWEI Y6p dengan hanya RM99 dengan membayar harga telefon pintar, yang didatangi dengan pelan postpaid 2 tahun.

Kejap..kejap…bukan itu sahaja, aplikasi kegemaran rakyat Malaysia seperti Maybank2u, Lazada, TikTok, Wechat dan banyak lagi apps lain juga ada di dalam HUAWEI AppGallery ini. Semuanya ada dalam gallery ini untuk mudahkan anda berurusan dengan mana-mana aplikasi.

Ada lagi gais! Dah nak Raya Haji kan? Mesti nak balik kampung. Haa yang mana orang utara tu, mulai hari ini hingga 12 Ogos 2020, bagi penduduk Pulau Pinang dan semua yang merancang untuk menuju ke Utara, kami ada kejutan tambahan untuk anda!

Anda boleh mendapatkan tiket letak kenderaan PERCUMA RM5 dengan aplikasi Penang Smart Parking di HUAWEI AppGallery. Anda juga boleh menebus HUAWEI Cloud Storage sehingga 2 TB* (satu bulan sahaja) untuk menyimpan foto, video dan juga ‘backup’ data seperti log sembang, pemesejan dan banyak lagi! (sah sehingga 31 Disember 2020).

*While stocks last. Terms and conditions apply.

Hadiah Bernilai Sehingga RM1,315

Nikmati juga hadiah bernilai sehingga RM1,315* dengan setiap pembelian HUAWEI nova 7!

Untuk melengkapkan lagi pengalaman anda, HUAWEI WiFi AX3 berharga RM299 adalah ‘router’ pertama di dunia dengan teknologi WiFi 6 Plus yang memastikan sambungan internet yang stabil. Bukan itu sahaja, HUAWEI WiFi AX3 dilengkapi dengan ciri One-Tap-To-Connect dengan WiFi untuk Telefon Pintar Android NFC. Jadi anda tidak perlu risau lagi.


Kalau anda free hujung minggu ni, dah jangan lengahkan lagi masa tu. Jom sertai jualan terbesar Maxis ini. Bertindak sekarang! Tandakan kalendar, pakai pelitup muka, ambil ‘hand sanitizer’ anda dan pergi ke outlet Maxis terdekat anda untuk mendapatkan tawaran hebat ini!

Atau dapatkannya secara online seperti list di bawah. Klik je okay!
1. P40
2. P40 Pro
3. P40 Pro+
4. Nova 7
5. Nova 7se
6. Y6p

Anda juga boleh membeli secara online di store HUAWEI. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk hebat ini, klik link di sini.

Jangan lupa sertai Jualan Terbesar Maxis ni ya!