fbpx

Daiyan Trisha Idamkan Lelaki Kelakar, Beradab & Setia

Mengakui masih belum mempunyai teman lelaki, pelakon dan penyanyi Daiyan Trisha belum mempunyai perancangan untuk berkahwin dalam masa terdekat.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Usianya kini sudah mencecah 28 tahun, Daiyan bekata dia kini mahu memberi fokus pada kerjaya terlebih dahulu dan bakal keluarkan single terbaru tidak lama lagi.

BACA: Peminat Tak Izin Daiyan Trisha Kahwin

“Saya masih single, tak ada plan nak kahwin dalam masa terdekat pun, nak fokus kerja dulu. Mungkin akan terus keluarkan single terbaru kot,” katanya.

Berkongsikan ciri-ciri lelaki idamannya, Daiyan berkata dia sukakan lelaki yang kelakar dan paling penting seorang yang setia.

“Ciri-ciri yang saya cari mestilah yang kelakar, pandai, soft spoken, bercita-cita, beradab dan setia. Saya memang tak suka lelaki yang sejenis follow ramai perempuan di Instagram dan suka lika gambar perempuan lain,” katanya.